Zespół: Michałów
Menadżer: Gonzalo17
Liga VB, Nie przyjął zaproszenia dnia 11 i 22 marca. Wiadomość z przypomnieniem o MT została wysłana 4 marca bez odpowiedzi.
Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
Murcielagos CF - nie wyszukuje nazwy klubu
-
Nie mogę wyszukać drużyn:
- FC WALEC Dobrodzień
- RTS Zorza Świeligów
- Balasport Ostrów
- AKSON
Z ich strony brak odzewu -
Nie można znaleźć drużyny - PGE Huragan Koscian.
Proszę o info czy ta drużyna jeszcze gra czy mogę już szukać innej drużyny aby nie czekać do ostatniej chwili.
Pozdrawiam. -
PGE Huragan Koscian - nie akceptuje zaproszeń
Fc KaRa KrAkOw - oddaje walkowerem mecze towarzyskie[Blockierte Grafik: https://i.ibb.co/89d8y6f/Opera-Zdj-cie-2019-03-28-203653-futbolcup-pl.png] [Blockierte Grafik: https://i.ibb.co/kJTbJ1d/Opera-Zdj-cie-2019-03-28-203808-futbolcup-pl.png]
-
PGE Huragan Koscian nie przyjmuje zaproszeń, brak odzewu
-
czesc, juz od tamtego sezonu zrezygnowalem z meczow miedzysezonowych, a w tym wlasnie dowiedzialem sie ze jestem uwzgledniony w tym terminarzu miedzy sezonami lt - ewentualnych przeciwnikow wedlug tego terminarzu do konca miesiaca chetnie przyjme ale na mecze u siebie zeby juz nie robic burdelu, a jak komus nie pasuje gra na wyjezdzie to niech sobie poszuka innego przeciwnika na dany termin
huragan humniska, VB
-
FC Dzikie Wieprze (s) - nie zaakceptował meczy na 1 i 2 runde (08 i 19.04.2019)
Visca Catalunya (b) - ma zajęty termin międzysezonowy (24.04.2019)
F.C Barcelona. (b) - ma zajęty termin międzysezonowy (25.04.2019) -
Zespół: BVB Piaski
Menadżer: Norbi13live
Nie przyjął zaproszenia dnia 6 i 17 kwietnia. -
Nie mogę znaleźć drużyn:
- FC WALEC Dobrodzień
- RTS Zorza Świeligów -
Jesli regulamin zezwala Wam na szukanie nowych rywali, proszę to robić, żebyscie nie zostali bez MT na dany dzień.
1 runda - 1-11 kolejka - możecie już od 27/03 mieć nowych rywali na te terminy
2 runda - 12-22 kolejka - od dzisiaj (01/04) możecie mieć nowych rywaliMecze międzysezonowe - od soboty (06/04) możecie mieć nowych rywali - jesli rywal ma już zajęty termin, od razu szukajcie nowych rywali.
-
Jeżeli jacyś gracze są problematyczni to chętnie zagram / dołączę do ligi. Grałem kiedyś w tę grę i bardzo dobrze wspominam, teraz do niej wracam i chętnie znów dołączę do społeczności :).
Zespół: Pro Gram
Menadżer: Respe -
Rozgrywki LT Pl - VID liga
PGE Huragan Koscian - nie mogę znaleźć tej drużyny -
Rozgrywki LT PL - IVB liga
Brak akceptacji zaproszenia na MT:Kolejka 22 - 22.04.2019
HC Tigers : KS KretoviaPo wysłaniu wiadomości zaakceptował mecz tylko na pierwszą rundę, na drugą oraz na mecz między sezonowy niestety nie. Szukam rywali.
-
FC Brooklyn - zajęty termin 14.05
-
FC Właśnie - nie wyszukuje zespołu
Rozgrywki LT PL - IVA liga - VII sezon
-
Przepraszam bardzo za problemy, ale niestety jestem zmuszony do zrezygnowania z udziału w lidze towarzyskiej.
Zostałem przydzielony do V ligi podgrupy VA, klub Sparta Radlin F.C. -
Czesc,
jesli nie wyszukuje Wam jakiegos zespołu jest on prawdopodobnie nieaktywny. Jak ktos już znalazł sobie innego rywala na ten termin - nie ma problemu, kto chce może zacząć szukać innych rywali, kto chce może się jeszcze wstrzymać.
Dodatkowo z LT wycofały się zespoły (niestety po wrzuceniu terminarzy):
Sparta Radlin F.C.
KS UNIA Lisowice
Asfalt 1,7 kmTerminy z w/w zespołami proszę traktować jako WOLNY LOS, czyli gracie z kim chcecie - mecze te będą zweryfikowane jako w/o dla przeciwników tych zespołów.
-
Tiger Is Cool
Brak drużyny o podanej nazwie.
-
Kryształ - nadal nie przyjął zaproszenia na 6.05, nie odpowiada na wiadomości
Tiger is cool - ta sama sytuacja, data 18.05VB liga
-