Moim najważniejszym celem oczywiście jest zbudowanie drużyny pozwalającej awansować do ekstraklasy i tam walczyć o mistrzostwa i puchary
Chciałbym wygrać jakiś oficjalny turniej, być na pierwsze stronie rankingu i awansować na dłużej do ekstraklasy
Zagranie w Ekstraklasie bez credits.
W ciągu 2019 roku chciałbym awansować do co najmniej 2 ligi.Fajnie by było także zostać menadżerem dnia.Na niemieckim serwerze kiedyś zostałem ''manager des tages".Na tamtym serwerze gry chciałbym awansować do 1 Bundesligi i nie spaść od razu .
Chciałbym nadrobić straty do czołówki spowodowane zbyt późnym zarejestrowaniem się w grze.
Budowa drużyny w oparciu o młodych zawodników, która wywalczy awans do Ekstraklasy.
Moim celem jest mila zabawa nie zakladam zadnych jako takich celow poniewaz wole byc zaskoczony sukcesami jedynym celem to bylo by wygranie jednej z tych nagrod bo.taka kasa by sie przydala na start
mój cel to sukcesywnie piąć się ku górze aż do elity. Jestem wieloletnim graczem lecz zaczynam od zera i będę maszerował do góry. Czekajcie tam na mnie na pewno się spotkamy
Czołówka rankingu ELO i oczywiście awans do ekstraklasy
Moje cele na ten rok to dokopać wszystkim tym pseduo pro dużynom modków,nie poczują że nie wszystko można zdobyć przez władze i pieniądze
Moim celem jest wygrać kasę w tym konkursie:)
Celem na ten rok jest rozbudowa klubu oraz awans do ekstraklasy wywalczony na wychowankach klubu
Awans do ekstraklasy, cała siła drużyny oparta na solidnych wychowankach, budowanie sympatycznego klubu z pozytywnym nastwieniem dla kazdego innego gracza
A moim skromnym celem jest po prostu dobra zabawa żeby ta gierka sprawiała mi dalej taka frajdę z rywalizacji jak do tej pory:-)
Grafika - dzelen
Oficjalnie finał zostaje zakończony. Dziękujemy wszystkim za udział.
Wylosowani uczestnicy, którzy zostaną nagrodzeni zostaną ogłoszeni na forum 8 stycznia na forum,
oraz 9-10 stycznia w komunikacie w grze podsumowującym zabawę.