Gazetka Fut Time News - dyskusje
- 

- 
			Dokładnie jeżeli chodzi o decyzję o usunięciu informacji o typerku to była jedynie moja decyzja jako autora tego projektu. Nie została skonsultowana z resztą osób z naszego stowarzyszenia bo nie uważałem tego za potrzebne, fala hejtu jaka po tym wszystkim została na mnie wylana(w temacie Krytyki, chociaż chodziło mi tylko o złamanie regulaminu) była oszałamiająca ale cieszę się że nieliczne osoby potrafiły napisać do mnie PW i parę miłych słów. Wydaje mi się iż temat został już wyczerpany ale uważałem iż kilka słów ode mnie też się przyda.
- 

- 

- 
			Długo trzeba było czekać na nowe wydanie, ale było warto Świetna gazetka. Świetna gazetka.Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „dawidm412“ () 
- 

- 
			noo Panowie przechodzicie samych siebie  
 jak kiedyś przejmą Was jakieś 'korporacje gazetowe'
 pamiętajcie o dzeleniu    

Spoiler anzeigen ps.. żeby nie było samego cukru, ogarnijcie 'pixelowe' rankingi elo na przyszłość :thumbdown:
- 
			dzelen schrieb:noo Panowie przechodzicie samych siebie  
 jak kiedyś przejmą Was jakieś 'korporacje gazetowe'
 pamiętajcie o dzeleniu    

Spoiler anzeigen ps.. żeby nie było samego cukru, ogarnijcie 'pixelowe' rankingi elo na przyszłość :thumbdown:

Ten pixelowy ranking elo to moja zasługa ale niestety tylko taki rozmiar wchodzi na stronę Coś postaram się wykminić Coś postaram się wykminić  
- 

- 

- 
			martinomartinez schrieb:Dobra robota 

ale wkradł się Wam błąd, nie mam najlepszej 11-ki na serwerze kogoś fantazja poniosła i jakieś plotki rozsiewacie kogoś fantazja poniosła i jakieś plotki rozsiewacie  

Gazetka to również plotki Ktoś kiedyś dał taki sygnał więc wykorzystaliśmy to bo każda historia potrzebuje bohatera Ktoś kiedyś dał taki sygnał więc wykorzystaliśmy to bo każda historia potrzebuje bohatera  
- 

- 

- 

- 

- 
			Zwycięzcy konkursu w kolejności nadesłanych poprawnych odpowiedzi:[/quote]

1. Kret
 2. Aztecky
 3. Janusz
 4. Zbogiem
 5. Kam
 6. lechista07

Gratulujemy zwycięzcom i zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach!

woooojtaaaas schrieb:Nagrody zostały zlecone do wypłaty na support. Jakby coś się nie zgadzało Wam na kontach w kwestii wysokości nagród - dajcie znać.

Jakie było rozwiązanie tego konkursu bo nigdzie nie mogę znaleźć?
- 
			Oldboy schrieb:Zwycięzcy konkursu w kolejności nadesłanych poprawnych odpowiedzi:

1. Kret
 2. Aztecky
 3. Janusz
 4. Zbogiem
 5. Kam
 6. lechista07

Gratulujemy zwycięzcom i zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach!

woooojtaaaas schrieb:Nagrody zostały zlecone do wypłaty na support. Jakby coś się nie zgadzało Wam na kontach w kwestii wysokości nagród - dajcie znać.

Jakie było rozwiązanie tego konkursu bo nigdzie nie mogę znaleźć?[/quote]

Liga towarzyska  
- 

- 

- 

- 

Teilen- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- 

Reddit 0 

-