evet açık yarın tekrar denicem
İşleminiz reddedildi ve Ödeme alınamıyor. Lütfen banka yetkilinize başvurun veya daha sonra tekrar deneyin.
evet açık yarın tekrar denicem
İşleminiz reddedildi ve Ödeme alınamıyor. Lütfen banka yetkilinize başvurun veya daha sonra tekrar deneyin.
Benim daha yüklenmedi
1-) 1500
2-)1500
kredi kampanyası için çoook teşekkürler ![]()
Kredi kampanyası süresi 28 şubatta son mu? yoksa uzatıldımı arkadaşlar?
ARKADAŞLAR MERHABA. DUYURULARI GEÇ YAPTIĞIMIZ İÇİN VE BUNU HESAPLARINIZA GEÇ BİLDİRDİĞİMİZ İÇİN, AYRICA FAZLACA TALEP GELDİĞİ İÇİN KREDİ ALIMLARINI 3 GÜN UZATMA KARARI ALMIŞTIK. KREDİ ALIMLARI İÇİN SON 3 GÜN. 3 MART PAZAR - 23:59 SAATİDİR. LÜTFEN, ALIM YAPACAK ARKADAŞLARIMIZ PAZARTESİ ANI İTİBARİ İLE BİZDEN İSTEKTE BULUNMASINLAR. ZAMAN ZAMAN SÜPRİZ KAMPANYALAR İLE KARŞINIZA ÇIKMAYA ÇALIŞACAĞIZ. HERKESE İYİ OYUNLAR.
ARKADAŞLAR MERHABA. DUYURULARI GEÇ YAPTIĞIMIZ İÇİN VE KAMPANYAYI HESAPLARINIZA GEÇ BİLDİRDİĞİMİZ İÇİN, AYRICA FAZLACA TALEP GELDİĞİ İÇİN KREDİ ALIMLARINA UYGULADIĞIMIZ KAMPANYAYI 3 GÜN UZATMA KARARI ALMIŞTIK. KEDİ ALIMLARI İÇİN SON GÜN. 3 MART PAZAR - 23:59 SAATİDİR. LÜTFEN, ALIM YAPACAK ARKADAŞLARIMIZ PAZARTESİ ANI İTİBARİYLE İSTEKTE BULUNMASINLAR. ZAMAN ZAMAN SÜPRİZ KAMPANYALAR İLE KARŞINIZA ÇIKMAYA ÇALIŞACAĞIZ. HERKESE İYİ OYUNLAR.
Klüp Adı : Radioactive17
Menajer : Alp-sarp
Alınan İlk Kredi : 250
Alındığı Tarih : 22.03.2019
Alınan İkinci Kredi : 250
Alındığı Tarih : 23.02.2019
ALINAN ÜCÜNCÜ KREDİ : 250
ALINDIĞI TARİH : 03.03.2019 PAZAR.
Toplam : 250 + 250 + 250 = 750 oldu.
ADMİN kardeşim madem kampanya uzadı, Bizde boş geçmeyelim.
BİLGİNE SUNUYORUM.
@Ahmet abi 22 şubat olmasın birincisi :)) daha 22 marta çok var
@Ahmet abi 22 şubat olmasın birincisi :)) daha 22 marta çok var
Yaşlılık zor şey kardeşim. Keşke 30 da kalsaydık hep. 02 yerine 03 yazmışım ilk krediye. Neyse ki Admin kardeşim durumu biliyor .
![]()
Selamlar,
Yeni bir kampanya yapma vakti gelmedi mi acaba.
Selamlar,
Yeni bir kampanya yapma vakti gelmedi mi acaba.
geldii abi geldi geçiyor bile
Aynen oyle
mutlu abim benim ![]()
EYvallah osman kardeşim
yeniden olmasını bekliyoruz
Bayram kampanyası olsa hiç fena olmazdı ![]()
Gayet güzel fikir kurban bayramı kampanyası
Bayram kampanyası çok iyi olurdu.
Yönetim olarak desteğinizi bekliyoruz.
ilk olarak ben tam olarak maksimum katılım sözü veriyorum ![]()
Arkadaşlar mesajlarınızı ciddiye alıyoruz fakat bayram kampanyası bu bayram için mümkün olmadı. Kısa sürede bununla ilgili adımlar atıp her kampanyayı önceden bilgilendireceğiz. Biraz sabır.
Arkadaşlar mesajlarınızı ciddiye alıyoruz fakat bayram kampanyası bu bayram için mümkün olmadı. Kısa sürede bununla ilgili adımlar atıp her kampanyayı önceden bilgilendireceğiz. Biraz sabır.
Bilgi için teşekkürler.
Son olarak bu tarz birşey yakın zamanda olacak mı? Ona göre kredi alımı yapacağımda.