FUTBOLCUP TR FORUM ÖZEL SOHBET KONUSU
-
-
Eyvallah kardeşim
-
Selamın Aleyküm hayırlı günler.
Artık şu güncelleme gelsin, şu etkinlik artık başlasın ve artık bir lige atanayım. Aylardır oyunda bir gram ilerleme yok. Ne etkinlik oldu ne güncelleme geldi.
-
Bana da genç gelmiyor ya
-
Bana da genç gelmiyor ya
Bana genç futbolcu 10 gün sonra geldi.
-
Alles anzeigen
Akın,
Oğuzhan,
Ozi,
Mete,
Aksoylu,
Umut,
Esatpaşalı,
Tarık,
Şevket,
Mutlu43,
GençFenerbahçe,
Akif,
17Gökhan17,
Ragingbull,
Kızıltan,
Tersinli,
Furkan,
Lakers'80,YOKLAMA ALIYORUM ARKADAŞLAR. HERKES BURADA MI ?
Bu arada Selam arkadaşlar.Biraz geç oldu
Aleyküm selam -
Bakalım gelecek mi bugün
-
burdayım kral...
vealeykümselam burdayız şükür -
Burdayız burda
-
Evri badi, olrayt. ))))))
-
Selamunaleykum
-
Arkadaşlar, yaşları önemli değil ancak bana çok acil 560 ve üzeri OH ve FO lazım. Yapın abinize bi güzellik. Hadi canlarım benim.
-
Selamunaleykum
Aleykumselam.
-
Arkadaşlar, yaşları önemli değil ancak bana çok acil 560 ve üzeri OH ve FO lazım. Yapın abinize bi güzellik. Hadi canlarım benim.
Olsa da yapsam be abi
-
Olsa da yapsam be abi
Yoksa yok Kardeşim, canın sağ olsun.
-
Çanakkale-2 Kredi ve Para Ödüllü Turnuvamız ;
Kulübümüzce ikinci turnuvamız düzenlenmiştir.Hayırlı olmasını diliyoruz.
Kredi ve para ödüllü turnuvamız şifreli olup gazetemize YORUM atan ilk 7'ye mesajla şifremiz bildirilecektir.
Turnuvamızın heyecanına ortak olmanız dileklerimizle birlikte katılacak tüm kulüplere başarılar dileriz. -
Çanakkale-2 Kredi ve Para Ödüllü Turnuvamız ;Kulübümüzce ikinci turnuvamız düzenlenmiştir.Hayırlı olmasını diliyoruz.Kredi ve para ödüllü turnuvamız şifreli olup gazetemize YORUM atan ilk 7'ye mesajla şifremiz bildirilecektir.Turnuvamızın heyecanına ortak olmanız dileklerimizle birlikte katılacak tüm kulüplere başarılar dileriz.
SON 2 .KATILAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM. SON İKİ YER BOŞ. HADİ ARKADAŞLAR, İLK KREDİLİ TURNUVAMA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM.
DİĞER TURNUVALARIMI SADECE PARA ÖDÜLLÜ YAPACAĞIM. ŞİFRE: FevziPasa
CORONASIZ GÜNLER DİLİYORUM. KENDİNİZE DİKKAT EDİN. -
Şu sim turnuvası biran önce başlasın bence millet zaten evde sıkılıyor iyi olur
-
https://board.playzo.de/index.php/Thread/109820-SİM-TURNUVASI-2020-Fikstür/
SİM TURNUVASI 2020 fikstürü çekildi!Turnuvaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim.
-
https://board.playzo.de/index.php/Thread/109820-SİM-TURNUVASI-2020-Fikstür/
SİM TURNUVASI 2020 fikstürü çekildi!
Turnuvaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim.
Oğuzhan, saat kaçta ve nasıl oynanacak. Bu turnuva neden turnuvalar sayfasında gözükmüyor ? Ben turnuvaya kayıtlıyım. Fikstürde tamam. Ama neden benim kayıtlı olduğum turnuvalar arasında gözükmüyor ? Açıklama için peşinen teşekkür ederim.
-