Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ?
Yis, Oktay DD 465 25 yaş,
Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,
genç lazım abi bana 20- 22 filan
ama oyuncu lazımsa işini görürse nakit önemli değil senin için yaparız bişeyler senden önemli mi
Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ?
Yis, Oktay DD 465 25 yaş,
Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,
ama oyuncu lazımsa işini görürse nakit önemli değil senin için yaparız bişeyler senden önemli mi
Saol kardeşim. 1 Eylülde bu gençlikten çıkacak. Ulusu, Canberk FO 325 güç, 21 yaş. 350 gücü geçer. İşine gelirse bunu verebilirim.
Saol kardeşim. 1 Eylülde bu gençlikten çıkacak. Ulusu, Canberk FO 325 güç, 21 yaş. 350 gücü geçer. İşine gelirse bunu verebilirim.
olur abi
İyi akşamlar dilerim herkese.
535 dd 31i satmak istiyorum ilgilenenlere duyurulur
Dd kaç kuruş dostum
olur abi
OR için teşekkür ederim. Benim FO 1 Ağustosta gençlikten çıkıyor. 2 ağustosta pazarda olacak. Senindir Ozi kardeşim. Bu arada gücü 340 oldu.
OR için teşekkür ederim. Benim FO 1 Ağustosta gençlikten çıkıyor. 2 ağustosta pazarda olacak. Senindir Ozi kardeşim. Bu arada gücü 340 oldu.
rica ederim abi bende teşekkür ederim
İyi geceler millet.
Aleykümselam
Arkadaşlar, hepinize merhabalar. İyi oyunlar diliyorum. Bana iyi bir OD , iyi bir OL ve varsa birde güçlü DI veya DD lazım. Bu elemanların 580 ve üstünde güçte olması gerekiyor. Elinde olan varsa lütfen bildirsin. İyi akşamlar.
kolay gelsin benim takımda genç oyuncu işi bitti genç oyuncu falan gelmiyor artık. yarın son genç oyuncumla profesyonele geçiyor imzalıyorum ondan sonra 0 genç oyuncum kalıyor
Osmanbana geldi bugün 17 yaş 55lik fo kovdum.
Osmanbana geldi bugün 17 yaş 55lik fo kovdum.
55'lik oyuncuyu mu kovdun ? Vay anam vay. Darısı başımıza Mutlu. Biz hepten kurumuşuz.
Bana hiç gelmiyor ya kovacak oyuncu bile gelmiyor bozuldu galiba benim hesabım
Ahmet napıcam yaw kadro dolu zaten bide 55 17 lik 2 gün sonra 18 çıkış 21 olacak oda 360 en fazla 370 olacak 16 çıksa müthiş olurdu
3 sezondur üst üste kupa sampiyonu oldum 2.lig den 1içe çıktım fakat kupa müzesine baktigim zaman amatör lig şampiyonluğu 13.06.2018 yazıyor anlayamadım
3 sezondur üst üste kupa sampiyonu oldum 2.lig den 1içe çıktım fakat kupa müzesine baktigim zaman amatör lig şampiyonluğu 13.06.2018 yazıyor anlayamadım
O kupayi ilk o tarihte almişsin abi. Öyle diyor. Onun ustune 1er 1er ekleniyor aldogin kupalar.
Ahmet napıcam yaw kadro dolu zaten bide 55 17 lik 2 gün sonra 18 çıkış 21 olacak oda 360 en fazla 370 olacak 16 çıksa müthiş olurdu
Tamam o zaman. Sen işini bilirsin üstadım.