najciekawsza chyba grupa C i D
będzie się działo na pewno
Turniej BTF vs Reprezentacja Serwera - pogaduchy
-
-
No no to niezłą grupę mam :p widzę pewniakow do awansu ale walka też na pewno będzie.
Obecnie mam turek do 26, później założę jeszcze jeden pewnie w krótszym systemie niż round robin żeby jeszcze coś sobie dorobić i kilka dni przed powinien się już pojawić turniej BTF vs Reszta Świata, jak już będzie to każdego uczestnika grupy poinformuję na pw w grze i podam hasło, pozdrawiam
-
Szykuje się bardzo ciekawy turniej

-
Mega turniej sie szykuje. Ciekawe grupy

-
Czekam i nalegam na relacje z turnieju !
-
Zapowiada się ciekawie
tylko nie odpuszczać 
-
W tym miejscu proszę o komentowanie turnieju, zadawanie pytań itd.
-
Relacja oczywiście będzie. Każdy zainteresowany będzie mógł śledzić co dzieje się w turnieju. Postaram się w miarę możliwości codziennie wrzucać wyniki w odpowiednim dziale. Jak myślicie kto zagra w wielkim finale?
-
Turniej grupy A zostanie utworzony 10.03 w okolicach godziny 14 wtedy też rozesle zaproszenia wraz z hasłem
Informacje można zanotowac w oficjalnym poście turnieju -
Informacja dotycząca grupy D: turniej pojawi się najprawdopodobniej 09.03 i w ten sam dzień zostaną rozeslane hasła. Jeśli mi coś wypadnie wyjątkowego to dzień opóźnienia będzie max. No chyba ze mnie piorun strzeli to wtedy sie wycofuje z turka.
-
Poszukiwany jeden dodatkowy gracz na zastępstwo do grupy A, zgłoszenia proszę kierować na priv.
-
[Blockierte Grafik: http://i65.tinypic.com/11ccl5j.png]
-
Powodzenia wszystkim w rozpoczynającym się jutro turnieju. Proszę o grę fair i niech wygra najlepszy

-
Powodzenia panowie, niech wygra silnik

-
Z Grupy D prawdopodobnie do półfinału awansuje 5 drużyna. Klub Motor Lublin został zbanowany.
-
4 kolejki, 4 porażki (w tym dwie po 1:0) i prawdopodobnie żegnam się z turniejem

-
Już dziś ostatnia kolejka i wszystko się wyjaśni

-
Powodzenia !

-
Alles anzeigen
Stan rywalizacji:
Półfinał I
BTF - Serwer 52:18
[Blockierte Grafik: http://i65.tinypic.com/f2uhpc.png]
04.04.2019
Półfinał I
Twierdza Witkowo - thorrgall
Victoria Pomorzowice - Fopa i Nietakt
9kompania - BuenosAmarenoS
Tuciak United Team - Real & Biedronkazajmując 2 miejsce po 6 meczach wciąż nie mogę być pewien gry w finale

ciekawie się układa i zabawa będzie trwać do ostatnich sekund ostatniej kolejki
-
I już wszystko jasne, gratuluję awansu wszystkim finalistom
thorrgall no i jesteś w finale odsyłając z kwitkiem jednego z faworytów grupy 
-