Elit Menajerler Klanı
- 

- 
			YasinSefa schrieb:Elit Menajerler klanı üyeliğine kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

Klanimiza herkes davetlidir Futbolcup TR Admin Futbolcup TR Admin
- 

- 

- 
			melekmete schrieb:Tüm dostlarıma saygılarımı sunarım ..nasılsın...

teşekkür ederim dostum var mı yardımcı olabileceğim bir problemin bana her zaman ulaşabilirsin özeldende yazabilirsin bir problem olursa
- 

- 
			OsmanDALKILIC schrieb:melekmete schrieb:Tüm dostlarıma saygılarımı sunarım ..nasılsın...

teşekkür ederim dostum var mı yardımcı olabileceğim bir problemin bana her zaman ulaşabilirsin özeldende yazabilirsin bir problem olursa

çok tşk ederim...Allaha emanet ol hayirli cumalar
- 
			Futbolcup TR Admin
- 

- 
			EmreInce schrieb:evet beyler nasıl gıdıyor takımlar fılan sureklı gelemıyorum ıslerden dolayı ama bakıp takıp edıyorum  

gayet iyi emre bey oyunu geliştiriyoruz o işle meşgulüz
- 

- 
			OsmanDALKILIC schrieb:EmreInce schrieb:evet beyler nasıl gıdıyor takımlar fılan sureklı gelemıyorum ıslerden dolayı ama bakıp takıp edıyorum  

gayet iyi emre bey oyunu geliştiriyoruz o işle meşgulüz

oyun hergecen gun canlanıyor ınsallah 2010 lu yıllara o efsana oldugu donemlere gelmesı lazım
- 

- 

- 

- 

- 

- 
			AkinUzgul schrieb:Ilkokula giderken başlamıştım ilk olarak suan universite okuyorum. Çok ban yemiştim eskiden o zaman bilmiyodum kurallari abimle oyuncu veriyoduk birbirimize o zaman bilmiyodum kurallari abimle oyuncu veriyoduk birbirimize ertesi gün yiyoduk banı ertesi gün yiyoduk banı Çok hesap açıp çok ban yedim eskiden yani Çok hesap açıp çok ban yedim eskiden yani  
 Kaç yildir varki bu oyun 20 yil oldumu
- 

- 

- 

Teilen- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- 

Reddit 0 

- 

Benutzer online 77 Besucher 
-