Elit Menajerler Klanı
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ercanmzl schrieb:
Cümleten hayırlı akşamlar dostlar. Şevket üstadım akşamları girebiliyorum işlerden dolayı. Sen nasılsın? izinliydin sanırım bugün
Allah kolaylık versin. çok şükür iyiyim sen nasılsın abi evet izinliydim bugün -
-
ercanmzl schrieb:
Çok şükür bugünümüze Şevket üstadım. Bende iyiyim yaramaz bir durum yok. Naptın bugün dinlendin sanırım
Yok abi dinlenemedim 4 gün önce kayınpeder kalp krizi geçirdi hanım babasının yanında olunca bende çocukla ilgilendim bugün -
-
Şevket schrieb:
ercanmzl schrieb:
Çok şükür bugünümüze Şevket üstadım. Bende iyiyim yaramaz bir durum yok. Naptın bugün dinlendin sanırım
Yok abi dinlenemedim 4 gün önce kayınpeder kalp krizi geçirdi hanım babasının yanında olunca bende çocukla ilgilendim bugün
Geçmiş olsun kardeşim.Allah şifalar versin.Nasıl durumu?İyidir inşallah. -
-
-
-
İbrA11 schrieb:
son 500 mesaj selamlaşmabir türlü ilerletemedinz şu muhabbeti :))) ha gayret olacaak
İbrahim İlk öncelikle merhaba
Şuan şu yazdığın cümleden dolayı seni kınıyorum. Kendince espiri yaptığını sanıyorsun ama yaptığın bu mizaç emeğe saygısızlıktır ! 3 Ay önce açılmış bir oyunun 1aylık klanıyız ve 2 turnuva Ve extradan klanda ki dostlara yaptığımız destekleri gösteriş yapar gibi gösteremiyoruz sonuç ta bir oyun için saçma sapan övgülere ihtiyacımız yok .Forumda zaten totalde 15 aktif kullanıcı var ve o aktif olan arkadaşlar ile hal hatır soruyuz semlaşıyoruz şuanlık rolanti de gitmek zorunda çünkü olanı bu . Şu Şuanlık tek partili sistem gibi tek başımızayız 1 kaç tane daha KENDİNE GÜVENEN ARKADAŞLAR olsaydı 1 klanda onlar kursaydı rekbaet ortamı kurabilirdik ama kimse elini taşa atmaya korkuyor ! böyle bir şakanın ve ya espirinin yapılmasını bir daha Klan Başkanı olarak istemiyorum böyle bariz şakalar ortamı daha çok soğutur. Ayrıca Bu ortamda ki muhabbetten sıkıldın ise bu topluluktan çıkabilirsin. Kimseyi bu toplulukta zorunlu şekilde tutmuyoruz. Zaten amacımız DOSTLUK VE YARDIMLAŞMA. İyi oyunlar iyi akşamlarGümbür Gümbür -
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
-
Reddit 0
-
Benutzer online 7
7 Besucher
-