Magnesia45 schrieb:
ligin bitmesine 3 maç kaldı, 4. takımla aramda 7 puan var, bir mucize bekliyorum![]()
İnşallah mucize olur

Magnesia45 schrieb:
ligin bitmesine 3 maç kaldı, 4. takımla aramda 7 puan var, bir mucize bekliyorum![]()
Magnesia45 schrieb:
son 6 maçımda galip geldim üstad, hızımı almışken çıkayım diyorum amatör 1'e. son maçımda 4. takımla deplasmanda![]()
Şevket schrieb:
Magnesia45 schrieb:
son 6 maçımda galip geldim üstad, hızımı almışken çıkayım diyorum amatör 1'e. son maçımda 4. takımla deplasmanda![]()
Sonradan açılmış takımın averajın da iyiyse üstteki takımlardan biri berabere kalsa çok iyi olur senin için![]()
Magnesia45 schrieb:
Şevket schrieb:
Magnesia45 schrieb:
Sonradan açılmış takımın averajın da iyiyse üstteki takımlardan biri berabere kalsa çok iyi olur senin için![]()
Aynen öyle oldu, bugün 3. ve 4. takım galip gelirse zaten bitiyor şansım tamamen.
Magnesia45 schrieb:
Benim rakiplerin ikiside yenildi hem 3.takim hem 4.takim :)) puan farki 4 e düştü, 2 maç kaldı bitime..
Magnesia45 schrieb:
Allah bugünlerimizi aratmasın,iyiyim. sen nasılsın.
Magnesia45 schrieb:
iyi yapmışsın. maşallah oyunda, forumda hiç boş durmuyosun, baya bi aktifsin.![]()
5 Besucher