Kelime İle Cümle kur (!)

• İstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evden dışarı

• İstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evden dışarı adım

• İstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evden dışarı adım atmıyor

• istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler

• istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse

• istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından

• istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın

• istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa

• istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa bunalım

• istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa bunalım geçirme

• istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa bunalım geçirme vakti

• istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa bunalım geçirme vakti geçirirken

• İstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evden dışarı çıkamayacak