İstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evden dışarı
Kelime İle Cümle kur (!)
-
-
İstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evden dışarı adım
-
İstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evden dışarı adım atmıyor
-
istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler
-
istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse
-
istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından
-
istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın
-
istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa
-
istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa bunalım
-
istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa bunalım geçirme
-
istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa bunalım geçirme vakti
-
istifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa bunalım geçirme vakti geçirirken
-
İstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evden dışarı çıkamayacak
-
Bu cümle bu kadar yeter.
Yeni kelime ;
Sabah
-
Sabah erkenden
-
Sabah erkenden karınca
-
Sabah erkenden karınca kararınca
-
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi