Antreman sahası seviyesi diyelim 2 4 antreman grubu var seviye 4 yapsak sadece antreman grubunu mu genişletir başka işlevi varmıdır yükseltmenin
Seviye arttıkça daha çok antrenman grubun olur.Böylece oyuncu becerilerine göre grup adı verip gruplarda sadece hep aynı beceriyi ( örneğin grup adı koşmaya hazır olma:o grupta hep koşmaya hazır olma verirsen ) oyuncu güç artışı daha fazla olur.Bunun yanında ( örneğin sadece bir oyuncuya hız antrenmanı vermek istersen yine bir antrenman grubu açıp aynı yani hep hız antrenmanı vererek sadece o oyuncu için ) bireysel güç artışı sağlayabilirsin.Ben böyle biliyorum.İnşallah faydası olur.
Aynen katiliyorum antreman isimlerini antreman antreman koy top yakalama becerisi fitness paslasma ikili mucadele gibi o gruplarda hep o ismi yazan antreman olsun genc oyuncu yetistiriyorsan bi antremanini fullediginde digerine gecersin daha faydali olur ornegin butun OL ler ayni antremani almak zorunda degil 3 tane OL vardir birinde fitness eksiktir onun gibi
Ben genç yetistirirken bir yetenegini en son yapmiyorum. 850 900 arasi birakiyorum diger yetenegini gelistiriyorum. Sonra tek tek 990 yapiyorum
Arkadaşlar güzel cevaplar vermişler ilgileri için çok teşekkür ediyorum saygılar sevgiler
Teşekkür ederim cevaplar için
3/4 İdeali bence Antreman sahası seviyesini 4/4 yapmana gerek yok yinede sen bilirsin
Ben genç yetistirirken bir yetenegini en son yapmiyorum. 850 900 arasi birakiyorum diger yetenegini gelistiriyorum. Sonra tek tek 990 yapiyorum
Niye
Daha verimli
En iyisi 980 cıvarlarında bırakıp diğerlerine geçmektir arkadaşlar.En son oyuncu gençlikten çıkmadan onlarıda tamamlayın.Unutmayın ki bazı oyuncular 980 cıvarlarında da güç atlarlar.Siz erken bırakır birde tamamlamazsanız.Oyuncu normalinden daha az güç atlayabilir.Yinede size kalmış tabiki.
Niye
Daha verimli
En iyisi 980 cıvarlarında bırakıp diğerlerine geçmektir arkadaşlar.En son oyuncu gençlikten çıkmadan onlarıda tamamlayın.Unutmayın ki bazı oyuncular 980 cıvarlarında da güç atlarlar.Siz erken bırakır birde tamamlamazsanız.Oyuncu normalinden daha az güç atlayabilir.Yinede size kalmış tabiki.
Tamamdır abi yeni gençlere oyle yaparim tesekkurler bilgi icinn