Ligim 30 Haziran'da bitti. Spor Toto Süper Lİg'de 3 galibiyet 1 beraberliğim var. Şu an TFF 2. ligdeyim.
Takım adı : Anadolu Selçukluspor 1955
Menajer adı : Manager Tarık
Galibiyet , Beraberlik Ve Sıralama Ödülleri Yatırılmama Hatası
-
Marques -
15. Juni 2019 um 18:08 -
Geschlossen
-
-
kullanıcı adı OsmanDALKILIÇ
takım adı OSMAN DALKILIÇ FUTBOL KULÜBÜhala yatmadı... yeni lige devam ediyorum ...
-
Yalan oldu galiba o iş açıklamada yok açıklama yapan moderatörde yok
-
Takim adi : #KUTAHYASPORR#
Menajer adi: mutlu43
-
ben bunu unutmustum bana da yatmadıAkıncım, bizim devre arası biteli 3. gün oldu. Devre arası yatmıyormuş. Sezon sonuna bakacağız mecburen.
-
Yalan oldu galiba o iş açıklamada yok açıklama yapan moderatörde yok
kimine yattı kimine yatmadı işe bak ya kimsenin umrunda bile değil sahipsiz gibi oyun oldu okadar çok moralim bozuluyor ki
-
Akıncım, bizim devre arası biteli 3. gün oldu. Devre arası yatmıyormuş. Sezon sonuna bakacağız mecburen.
Aynen oyle abi bakalim

-
kimine yattı kimine yatmadı işe bak ya kimsenin umrunda bile değil sahipsiz gibi oyun oldu okadar çok moralim bozuluyor ki
Yapacak bisey yok

-
Yapacak bisey yok

Akinda para çok o yatırsın herkese hahahah
-
Akinda para çok o yatırsın herkese hahahah
Cebimde akrep var hahsjahsah şaka bi yana para yokki bende de

-
Aynen oyle abi bakalim

Bu arada, Kardeşim! niden 3 tane atıyon bana lig maçında? ayıp ayıp. Zamane gençliği. Yaşlılara hiç hürmet kalmadı :o))))))
-
Bu arada, Kardeşim! niden 3 tane atıyon bana lig maçında? ayıp ayıp. Zamane gençliği. Yaşlılara hiç hürmet kalmadı :o))))))
Abi takip etmedim maçı etsem kaç atardım kimbilir

-
Günaydın beyler.
-
Hep sahipsiz para kazanacağımız olan gençlerde gelmiyir

-
Hep sahipsiz para kazanacağımız olan gençlerde gelmiyir

Geliyo ama 17 yaşında:/
-
Lig biteli 8 gün oldu bizim primler daha yatacak. Beklemiorum da artik. Bu is batuhansiz olmuyacak belli oldu. . Prim beklentim yok artik. Ha olurya yatırmaya karar verirseniz bubhak kazandigim primi.
Fakire fukaraya dağıtın bana vermeyin
Bu nedir ya. Bi isi ya layikiyla yaparsin. Yada yapmazsın bu kadar basit. -
Lig biteli 8 gün oldu bizim primler daha yatacak. Beklemiorum da artik. Bu is batuhansiz olmuyacak belli oldu. . Prim beklentim yok artik. Ha olurya yatırmaya karar verirseniz bubhak kazandigim primi.
Fakire fukaraya dağıtın bana vermeyin
Bu nedir ya. Bi isi ya layikiyla yaparsin. Yada yapmazsın bu kadar basit.Metin Oktayın oğlunun babasına sevenleri üzmeyelim baba dediğinde metin oktayın o anda döktüğü göz yaşlarından haberi olmayanlar bugün ismail avcı kardeşimizin bu oyunu sevenleri üzmeyelim haykırışından etkilenmeyenlerdir. Hiç kimse unutmasın ki ismail avcı kardeşimiz affetse bile allahu tala muhakkak affetmeyecektir. Şüphesiz ki ismail kardeşimize sende cehenneme odun at denildiğinde odun olarak kimi atacağı ahiret öncesi geçmişinde saklı olacaktır...Şimdi her kimse yapmayan yapacağını yapmamaya devam etsin saygılar sevgiler
-
Banada hala yatmadı
Takım Adı : ASLANCİMBOM14
Menajer Adı:çetinak14 -
Takım Adı : EVOS
Menajer Adı:F TuranSüper lig 12 galibiyet 4 beraberlik (52 m yatırılacak) lig 3 gün önce bitti müsait olduğunuzda yatırırsanız sevinirim.
-
Takım Adı : EVOS
Menajer Adı:F TuranSüper lig 12 galibiyet 4 beraberlik (52 m yatırılacak) lig 3 gün önce bitti müsait olduğunuzda yatırırsanız sevinirim.
benim 12 günlük param duruyor içerde daha senin 3 gün olmuş muhatrap bulursan alırsın paranı allahtan gibi düşün...
-