Birand, Ceyhun ,
DD 225 güç ,
19 yaş ,
02.09.2019 = Gençlikten çıkış tarihi.
Mecburen 01.09.2019 da mukavele imzalayacağız.
Kontrat bitiş tarihi yarın yapılan sözleşmeden sonra bildirilecek.
Olay bu şekilde , DOĞRU MU Beyler ?
Birand, Ceyhun ,
DD 225 güç ,
19 yaş ,
02.09.2019 = Gençlikten çıkış tarihi.
Mecburen 01.09.2019 da mukavele imzalayacağız.
Kontrat bitiş tarihi yarın yapılan sözleşmeden sonra bildirilecek.
Olay bu şekilde , DOĞRU MU Beyler ?
Gelen genç oyuncuyu kadroya dahil edip doğru antreman verdiğnde sizin de olur 300-400 gücünde oyuncunuz.Acaba gelen oyuncuyla sözleşme mi imzalıyorsunuz direk?Ya da yanlış antreman veriyor olabilirsiniz
genc oyuncuyu son zamanlarına kadar sözleşme imzzalamıyorum.. antreman gelişimi hızlıysa imzalıyorum.
genc oyuncuyu son zamanlarına kadar sözleşme imzzalamıyorum.. antreman gelişimi hızlıysa imzalıyorum.
Gençlikten çıkacağı tarihten bir gün önce sözleşme yaparsan daha iyi olur. Çünkü antrenman gelişimi hızlı olan genç futbolcuyla gençlikten çıkma tarihinden önce sözleşme imzalarsan Gelişimi Yavaşlatmış Olursun .
Çok makul ve güzel bir uygulama hayırlı olsun.Acaba galibiyet primi ile ilgili bir çalışma yapılıyor mu? Bu konu üzerinde duruyoruz denmişti en son ama sonra bir açıklama gelmedi takip edebildiğim kadarıyla.Olumlu veya olumsuz bir bilgilendirme yapabilirseniz memnun olurum. İyi günler ve oyunlar dilerim, görüşmek üzere.
Bu konuda ileride çalışma yapılabilir. Fakat kime ne şartlarda ödül vermemiz gerektiğini şu an için kararlaştıramadık
Alles anzeigenBardon, Yohan
Mevki/Güç: OH 150
Gençlikten Çıkış: 06.11.2019
_______________________________Junuzovic, Esad
Mevki/Güç: FO 75
Gençlikten Çıkış: 25.11.2019
gençlikten çıkanları yazıyorsunuz
o zaman hoş geldin ekibe
Memnun olduk. Yakında oyuncu etkinliğimizi artırmaya çalışacağız hep birlikte
inşallah sağlam gençlerim gelirde iyi çıkış yaptırırım umarım ![]()
Birand, Ceyhun DD 225 güç, 19 yaş,
03.09.2019'den yeni anlaşma yapıldı.
02.09.2019 tarihinde gençlikten çıkacağı için bugün yani 01.09.2019'da sözleşme yapıldı.
Admin kardeşimin bilgisine.
OnurTash
Yilmaz, Metin DD 340 20 2 Sezon
Dogan, Menderes DI 345 19 1 Sezon
Orgen, Gökay DI 345 20 1 Sezon
Merhabalar admin bey bu oyunculardan bir yada ikisi ama hepsi değil 02.09.2019 tarihinde 2 veya 3 sezon kontrat imzalanarak gençlikten çıktı. Kontrol edebilirseniz sevinirim ![]()
390 OR 19
01.09.2019 Gençlilten çıkış tarihi
Arkadaşlar buraya yazılan oyuncular dikkate alınmıcaktır. Burası oyuncu bildirim konusu değil boşuna yazmayın prim alamazsınız.
Fevzi Dagdelen FO Yaş:16 Güç:25
Takıma Dahil Olma Zamanı :03-09-2018
Fevzi Dagdelen FO Yaş:16 Güç:25
Takıma Dahil Olma Zamanı :03-09-2018
BURAYA YAZILMICAK DEMEKTEN DİLİM KURUDU ARTIK. !
merhabalar
04.09.2019 itibariyle futbol akademimizden yetişen Erkan, Turgut OR 335 (+5)19 ile 3 yıllık profesyonel anlaşma imzalanmıştır ![]()
Teşvik primine hak kazandık mı şimdi?
merhabalar
04.09.2019 itibariyle futbol akademimizden yetişen Erkan, Turgut OR 335 (+5)19 ile 3 yıllık profesyonel anlaşma imzalanmıştır
Teşvik primine hak kazandık mı şimdi?
Arkadaşlar oyuncular buraya yazılmayacak. Ayrı konusu var LÜTFEN oyuncunuzu o konuya yazınız. Buraya yazılan oyunculara kesinlikle TEŞVİK VERİLMEYECEKTİR.
Yakisikli, Tahsin KL 485 19
Gençlikten çıkış tarihi 03.09.2019
Menejer adı: SörMusti
Bu konu kilitlensin bence. Ortalık karışacak vaziyet alalım
Bu konu kilitlensin bence. Ortalık karışacak vaziyet alalım
Aynen hocam sana katılıyorum.
Ben ce komu kilit değil genç yetiştirip komple çıktığında ödenmesi paranın
Abii kimse detaylı okumuyor buradan yazıyor oyuncusunu.