benim sana açıklama yapma zorunluluğum yok.
madem bu işle ilgileniyorsan bana açıklama da yapmak zorundasın
benim sana açıklama yapma zorunluluğum yok.
madem bu işle ilgileniyorsan bana açıklama da yapmak zorundasın
Öz, Ýsmet OH 275 19
26/09/1019
Menejer adı: OnurTash
takım adı: ultrAslan_Galatasaray
menajer: 17gokhan17
Akdeniz, Asým OH 335 21
oyuncu gençlikten çıkmıştır. Taliplisi varsa oyundan yazsın yarın pazara koyabilirim.
Arkadaşlar Daha önce düşük güçte ( 40 - 50 vb. ) Bildirilen oyunculara vermiş olduğumuz primler geri alınacaktır. 200'ün altında ki oyuncu bildirimleri dikkate alınmayacaktır. 200'ün üzerindeki oyunculara daha önce belirlemiş olduğumuz yüzdelik dilimlerine göre ödemeler yapılmaya devam edecektir.
Bu kötü oldu işte. Asistanları 8.9.10 olmuyan 200 gucunde cıkartamazkı. Ben 3 m almıştım cek admin onu geri. 1 m var zaten
Zaten en başı dan saçma idi gelsin hemen sözleşme yap parayı kazan artık şimdi değil bundan sonra olsun bence hesaplardan cekilmesin
Zaten en başı dan saçma idi gelsin hemen sözleşme yap parayı kazan artık şimdi değil bundan sonra olsun bence hesaplardan cekilmesin
Bencede. Zaten o andaki etkınlık o şekilde olduğu için. Ve oyunun acemisi oldugumuz için şartlar gereği öyle yaptık. Şimdi burda sucumuz ne. Bencede bundan sonra 200 altı olanlara para verılmesın. Ama oncekılerdende cekılmesın. Mahcup olucaz yoksa biz
Geç futbolcunun gücünün yüzdesi kardeşim. Mesela kaleci primi % 5. kaleci 400 güçte gençlikten çıkarsa 20 milyon yatar. Mesela OR 300 güçte gençlikten çıktı. %7.5 primden 17.5 milyon yatar. İyi oyunlar.
Çok güzel şimdi anladım
Kullanıcı dı Beybeyi
Gelik, Menderes
KL Güç 260
27.09.2019 tarihinde sözleşme imzaladım.
Bende verilen primlerin geri alınMAMAsı taraftarıyım. Zaten hukuki işlemlerde de yasa geçmişe yürütülerek ceza verilmez. Bugün bir yasa değişikliği olduğunda yeni yasaya gore değişen yasayla ilgili suçu işlemiş olanların cezası gecmise yürütülerek artmaz ya da azalmaz. Burada da aynı durum soz konusu. Prim sisteminin kuralları sonradan değiştiği için bildirim yapıp prim alan kullanıcılar önceki kurallara aykırı birşey yapmamışlar. Yeni kurallar ise koyulduğu gün tarihten sonrasını baglamaktadir.
Bende verilen primlerin geri alınMAMAsı taraftarıyım. Zaten hukuki işlemlerde de yasa geçmişe yürütülerek ceza verilmez. Bugün bir yasa değişikliği olduğunda yeni yasaya gore değişen yasayla ilgili suçu işlemiş olanların cezası gecmise yürütülerek artmaz ya da azalmaz. Burada da aynı durum soz konusu. Prim sisteminin kuralları sonradan değiştiği için bildirim yapıp prim alan kullanıcılar önceki kurallara aykırı birşey yapmamışlar. Yeni kurallar ise koyulduğu gün tarihten sonrasını baglamaktadir.
hahaha haklısın türkiye normal bir ülke olsaydı bu dedıgın doğruydu
ama olmadığı ıcın emeklılıkte gerıye donuk bır guzel uyguladılar bu yasayı burası turkıye :))
BİLGE ALİ YAŞ 21 DD GÜÇ 300
ŞİMŞEK ERDEM YAŞ 20 OD GÜÇ 270
ORBAY ÖNDER YAŞ 20 OL GÜÇ 240
GENÇLİKTEN ÇIKMIŞTIR ASNLAŞMA İMZALANMIŞTIR TEŞVİKLERİ ALMAYA HAK KAZANDIM MI TEŞEKKÜRLER
Yeni genç ile anlaştım.
Takım adı: ultrAslan_Galatasaray
Menajer: 17gokhan17
Engin, Turhan KL 440 (+10) 21
Takım: Mabetsiz Şehir
Menejer: memoli4179
Orgen Nedim OH 325 (19 yaş) - 28.09.2019 tarihi itibariyle gençlikten çıkmıştır.
Takım adı Esatpaşali
Menajer m.ekrem
Orgen, Tayfun FO 370 19
29.09.2019 tarihte genç likten çıkmıştır
29.09.2019 itibari ile:
Dasbulak, Tayfun 295 OH 19 olarak gençlikten çıkmıştır.
Menajer adı : ReisBulut
Oyuncu Adı: özbay Turgay
Oyuncu Mevki : Oh
Oyuncu Gücü : 315
Oyuncu Yaşı : 19
Gençlikten Çıkış Tarihi : 27,09,2019
Menejer Adı : murtazakarabulut
29.09.2019 itibari ile ;
Sirinsoylu, Kayahan DD 360 19 olarak gençlikten çıkmıştır.
Menajer adı : ercanmzl
Tuncay, Yavuz
DI
330
Radyolojispor
30.09.2019 tarihi itibariyle profesyonelliğe geçti(bugün)
30.09.2019 itibari ile ;
Metin, Ender KL 455 19 olarak gençlikten çıkmıştır.
Menajer adı : aaasss