• Stadyum Bilgileri
    Ayakta 44.800 - 10
    Koltuklar 1.000 - 25
    Loca 250 - 55
    Toplam 46.050

Stadyum kapasitem ve belirlemiş olduğum bilet fiyatları yukardaki şekilde. Stadyum altyapım ise:

Profesyonel Çim
    Görüntü Ekranı
    Basit Arena Çatısı
    360° Projektör Aydınlatma

Ligim 2.lig. Halka ilişkilerimi %90-100 arası tutuyorum. Iç sahada oynadığım maçlarıma 37 bin ila 44 bin arası seyirci geliyor. Hep merak ettiğim bir konudur. Sizce bilet fiyatlarım normal mi? Siz fiyatlarinizi nasıl belirlediniz?

• çatı ve diğer unsurlar da seyirci sayısını etkiliyor mu acaba mesela çatı seviyesi full olsa yağmurlu havada daha mı çok seyirci geliyor? Ya da çim en üst seviye olunca oyuncular daha az mı sakatlanıyor gerçekten ? Ben stadımı 39 binden 45 bine çıkarttım ama gelen seyirci sayısı yine 35-36 bin civarı oluyor ilişkilerde 90 altına düşmüyor.

• çatı ve diğer unsurlar da seyirci sayısını etkiliyor mu acaba mesela çatı seviyesi full olsa yağmurlu havada daha mı çok seyirci geliyor? Ya da çim en üst seviye olunca oyuncular daha az mı sakatlanıyor gerçekten ? Ben stadımı 39 binden 45 bine çıkarttım ama gelen seyirci sayısı yine 35-36 bin civarı oluyor ilişkilerde 90 altına düşmüyor.

Evet süper lüks çatı yaparsan komple kapanıyor. seyirci sayında da ona göre artış olur.

• Görünüyor. maç sonuçları sayfasından maç raporuna tıkladığında locaya koltuğa ayrı ayrı kaç kişi gelmiş görünür.

Maç sonu istatistiklerinden bütün seyircileri görebilirsin. Ayakta, koltuk ve vip şeklinde