Kredi almayı düşünüyorum. Uzun zamandır kredi satın almadım. Kredi satın alma ekranında tl cinsinden belirtilen fiyatlar döviz kuruna göre değişiyor mu? Misal 250 kredi için tl olarak belirlenen ücret satın alma sırasında o anki döviz kuruna bağlı olarak değişebiliyor mu? Yoksa yazan fiyattan mı satın alma işlemini gerçekleştiriyoruz.
-
-
Fiyatlar satın alınan andaki kur'a göre değişiklik göstermiyor.
Fiyatlandırma ise bu şekilde
50 Kredi ₺ 5.99
100 Kredi ₺ 10.99
250 Kredi ₺ 20.99
500 Kredi ₺ 40.99
1.000 Kredi ₺ 80.99
1.500 Kredi ₺ 119.99 -
Kartınızla 4.59 USD tutarındaki islemi onaylamak icin diye mesaj geldi. Islemi onayladim islem tutarı 5.46 oldu. Aradaki 0.90 lik fark neyin farkı. Neden böyle oldu??
Önceki aldığım kredide şöyle bir durumla karşılaşmıştım. Aradaki farkın banka komisyon ücreti olabileceği söylenmişti. Ama bankaların müşteri hizmetleri ile uğraşmaktansa giden parayı yok saymıştım. O yüzden sordum..
-
Banka komisyonu olabilir ancak kur ile alakalı bir sorun olacağını sanmıyorum. Sizler için standart fiyatlandırma yaptırıyoruz. Öbür türlü daha yüksek fiyatlara daha az kredi satın alabilirdiniz.
-
Banka komisyonu olabilir ancak kur ile alakalı bir sorun olacağını sanmıyorum. Sizler için standart fiyatlandırma yaptırıyoruz. Öbür türlü daha yüksek fiyatlara daha az kredi satın alabilirdiniz.
Anladim tesekkurler
-
ben 1500 kredı aldım benden kasilen 19euro 20 cent 80 cent te komusyon parası kesilmiş
-
ben 1500 kredı aldım benden kasilen 19euro 20 cent 80 cent te komusyon parası kesilmiş
Banka komisyonunu alıyor. Normal
-
kredilerde indirim ne zaman gelecek ?