Automatyczne wylogowywanie

• Na początku powiem że gram w futbolcup.pl na telefonie przez przeglądarkę(nie aplikacje)(komputera też nie posiadam :))

Witam od wczoraj 22.11.2019 w godzinach wieczornych zastał mnie niespodziewany problem. Po zalogowaniu się do gry i używaniu różnych opcji interfejsu (tj. Tabela, rynek transferowy, szperacz itd.) nie ma reguły w co wejdę zostaje automatycznie wylogowany. Przenosi mnie spowrotem do strony logowania.
    Po chwili ponownego logowania i używania gry (1 sekunda - 1 minuta) problem się powtarza. I sytuacja się powtarza.

1. Czy problem jest z moim telefonem? (obalam mam najnowsza aktualizacje, resetowany telefonni i używałem różnych narzędzi do zbadania telefonu rozwiązania brak)
    2. Czy to problem może dotyczyć internetu? (obalam ten punkt z 5 źródeł internetu problem nie został rozwiązany)
    3. Jak to rozwiązać?
    4. Czy kiedykolwiek ktos miał taki problem?

Einmal editiert, zuletzt von CaniLuj (23. November 2019 um 15:00)

• U mnie również pojawił się problem tego typu. Po zalogowaniu na telefonie przez przeglądarke po wcisnieciu jakiejs zakładki zostaje wylogowany, lecz gdy zaloguje sie drugi raz ten problem znika.

• Może to celowe zagranie ze strony administracji, aby w pewnym sensie "zmusić" graczy do korzystania z aplikacji FC? :evil: Jest to bardzo uciążliwe trzeba przyznać, ale wiadomo czy problem został poruszony też na innych serwerach futbolcup?

• Jak dla mnie (starego gracza) to aplikacja jest nieczytelna oraz niekompletna i mimo że fakt czekałem na nią z niecierpliwością na pewno nie zostanę zmuszony do korzystania z niej(a według mnie jest źle skonstruowana) Wolał bym męczyć się z tym problemem co teraz występuje bądź kupię sobie jakiegoś gruchota laptopa za 300zl