GALA FC - NOMINACJE - WYDARZENIE ROKU FC

• Aktualizacja- której nadal nie ma...ale to chyba wszyscy wiedzą...

A takim największych wydarzeniem co mi utkwiło w pamięci to Ban gracza Nico Kovac i jego ,,Stilon Gorzów"....zdobył jako pierwszy manager paterę mistrza Ekstraklasy na Polskim serwerze po czym został zbanowany za przekręty.

A 3 wydarzenie to załamanie się rynku transferowego po akcjach promocyjnych:)

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
    Grafika - dzelen :thumbup:

• Długo nad tym myślałem...

1. Oczywiście jw. AKTUALIZACJA - totalny niewypał, bo jak można nazwać coś co było zapowiadane tak długo a w ostateczności nie zostało wprowadzone? :D Ale to akurat jest wielki plus, bo grając na takim silniku dziś nie pisałbym tego postu ponieważ bym nie grał w ukochanego menadżera :)

2. I BITWA KLANÓW - mały rozgłos, ale jednak wszystkie stowarzyszenia zdołały się zorganizować i wystawić swoich przedstawicieli to pierwszego turnieju między-stowarzyszeniowego. Jest to dla mnie mega i mam nadzieję że II edycja będzie szersza :)

• 1. Sławna Aktualizacja, która miała być i była, ale jaka jest każdy widzi :D

2. Wydarzenia z ostatnich dni grudnia - reaktywacja dwóch kolejnych stowarzyszeń znanych ze starego serwera FC - UTF oraz TMF.

• 1.Wygranie ekstraklasy 6 przez Football Club Sośnica Brzeg, jeden z niewielu przypadków, w którym zwycięzcą nie jest oklepany i znany nam już faworyt!
    2. Reaktywacja UTF i TMF, które z pewnością urozmaici grę i wprowadzi większą konkurencję !