Teşekkürler
SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar
-
Oguzhan Ozen -
28. März 2020 um 15:34 -
Geschlossen
-
-
Juventus FC. vs Çağlayan1984 3-0 hükmen
-
Esatpasali 6-0 tavsanlibb
-
14. hafta maçımdır gençfenerbahçelileri yendim 6-0 cimbomlu olarak
-
14. hafta maçımdır gençfenerbahçelileri yendim 6-0 cimbomlu olarak
Bızde cimbomluları yenerız skntı yok. Suan tskım geliştirmiyorum. Para kasıyoruz takımı gelıstırdınmı o zmn goruselım
-
Bızde cimbomluları yenerız skntı yok. Suan tskım geliştirmiyorum. Para kasıyoruz takımı gelıstırdınmı o zmn goruselım
olmaz kanki o iş biz köklendik artık bu oyunda
-
olmaz kanki o iş biz köklendik artık bu oyunda
Hıc skntı yok bu lafını hatırlatırım ilerde
neyse skor bolumunu mesgul etmıyelım yasak. Sohbetden konusalım -
Hıc skntı yok bu lafını hatırlatırım ilerde
neyse skor bolumunu mesgul etmıyelım yasak. Sohbetden konusalımseviyorum seni dostum ☺️
-
En büyük Beşiktaş!
-
Karakartalım benim
-
Oguzhan 1980 bandırma gücü diye takım menejer cıkmıyor. Daha 15.hafta başlamadı ama ben onceden arkadaslık isteği yoluyayım dedım. Ama oyle bır takım cıkmıyor napmam gerekıyor?
-
Oguzhan 1980 bandırma gücü diye takım menejer cıkmıyor. Daha 15.hafta başlamadı ama ben onceden arkadaslık isteği yoluyayım dedım. Ama oyle bır takım cıkmıyor napmam gerekıyor?
ibrahim reisi yok sayarsan allah affetmez gençfenerbahçeli kardeşim ibrahim abinin tek taş.... 50 kilo gelir ulu bir adamdır
-
ibrahim reisi yok sayarsan allah affetmez gençfenerbahçeli kardeşim ibrahim abinin tek taş.... 50 kilo gelir ulu bir adamdır
adamı yok saymadım sadece adı cıkmıyor ne yapmam gerekıyor dedım 
-
Sim keride göremiyoruz yahu
-
Admin şunu bi el at bozulmuş oyun
O zaman premium antreman a gerek 21 kalmış genç
6 da orta yaşlı ve yaşlılar -
Ben.m Sayfada SİMİLASYON MAÇLARI GÖRÜNMÜYOR. SOL ÜST KÖŞEDE ( BİZİM ) DİYE BİR YAZI ÇIKMIŞ. ARAMA YAPIYORUM SONUÇ ÇIKMIYOR. YARIN OZİ İLE SİM 15. HAFTA MAÇIM VAR. OZİYİ BU HALDE NASIL BULABİLİRİM ? BİR EL ATIVER OĞUZHANCIM.
-
Yenilendi ama sim olmahınca olmuyor be oyun haksızmıyım
-
Yav arkadaş burası sim maçlarının skor sayfası buraya yazmayin diye kac defa dicekler sadece maç skorları atın şuraya
-
Ekrem öyle ywzmak istedim ne oldu cevap versinler o xaman
-
15. Hafta Sonucu
[Blockierte Grafik: https://i.imgyukle.com/2020/05/13/rMOYB6.png] -