Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „management“ ()
Skorlar
-
-
-
-
Yani yenilen takım olsanız şu skorlardan sonra oyuna devam etmeye ne kadar istekli olursunuz. Bunlar hazırlık maçı ama lig maçında dahi böyle saçma skorlar oluyor. Güçlü tarafı memnun etmek için güçsüz gelişmeye çalışan takımları ezmis heveslerini kırmışlar.
Kendi ligimden örnek verecek olursam 6000 güçteki bir takım kadro ve diziliş gücü 9500 olan takıma 10-0 yeniliyor. Transfer pazarı bu denli pahalıyken 6000 kadro gücü de bu yerde bir başarıdır ancak bu takımın 10-0 yenilmesi oyuna devam ettiği için cezadır. Kaldı ki 1.ligteyim. Ben Süper ligde dahi 7+ skorlu galibiyet hatırlamıyorum.. -
-
-
-
-
AkinUzgul schrieb:
Maalesef yapacak biseyimiz yok. Kendi kendimizi bitirdik.
Yani düşününce her maçı kazanmanın yada her maçta 8-9 gol atmanın ne gibi bir etkisi var ki. Ego tatmin etmek için mi? Şahsen ben zayıf rakiplerimi 10-15 gol atarak yenmekten zevk almıyorum. Önceki gibi güçsüz takımların sürpriz yapması gibi bir durumda kalmadı. Gerçekçilik falan hak getire. Atandığın ligte takım gücü sıralamasına bakarak puan durumunu aynen bilmek mümkün. Açıkçası ben eski sisteme bile razıyım -
management schrieb:
AkinUzgul schrieb:
Maalesef yapacak biseyimiz yok. Kendi kendimizi bitirdik.
Yani düşününce her maçı kazanmanın yada her maçta 8-9 gol atmanın ne gibi bir etkisi var ki. Ego tatmin etmek için mi? Şahsen ben zayıf rakiplerimi 10-15 gol atarak yenmekten zevk almıyorum. Önceki gibi güçsüz takımların sürpriz yapması gibi bir durumda kalmadı. Gerçekçilik falan hak getire. Atandığın ligte takım gücü sıralamasına bakarak puan durumunu aynen bilmek mümkün. Açıkçası ben eski sisteme bile razıyım
Ben de raziyim ama dediğim gibi kendi kendimizi bitirdik. Oyunda heyecan kalmadi. Kadrom dağılınca ara vermeyi düşünüyorum.
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0