Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu açık bırakıcam . Olurda bazen hatalı puan hesaplarız birşey olur buraya da yazabılır tahminlerle alakalı konuşmalar olabilir bu sebeble burayı açıyorum.
2021 | Süper Lig Tahmin Yarışması Sohbet
-
-
hayırlı olsun
-
Selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı olsun
-
Aleyküm selam hayırlı olsun . tahminlerimizi son saate bırakmayalım acil bişey çıkıyor bazen. bu hafta 2 kişi geç kalmış sanırım tahmini yok sezon sonu sıralamasında zirvede olan kişilerden

-
Aynen abi haklısın ne kadar hızlı o kadar iyi
-
21. Hafta sonuçları ve ödülleri ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı?
-
21. Hafta sonuçları ve ödülleri ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı?
maçlar az önce tamamlandı. sonuçlar yayınlandı. ödüller de kısa süre içerisinde yatırılacak. (Bu gece yatırılmaz ise yarın yatırılır)
-
maçlar az önce tamamlandı. sonuçlar yayınlandı. ödüller de kısa süre içerisinde yatırılacak. (Bu gece yatırılmaz ise yarın yatırılır)
Sağolun abi arada yazıyorum tahmin yarışması sohbet kısmına forum canlansın diye biraz ama
Neredesiniz arkadaşlar?

-
Bu hafta kar nedeniyle bazı maçlar ertelenebilir. Şu an Konya'da baya kar yağıyor.

-
evet bu hafta baya sıkıntı olacak gibi. haftasonu kuvvetli kar bekleniyor son anda değişim gösterirse bilemeyiz

-
evet bu hafta baya sıkıntı olacak gibi. haftasonu kuvvetli kar bekleniyor son anda değişim gösterirse bilemeyiz

Abi 22. haftada bazı maçlar ertelendi sanki tam bilmiyorum ama -
Abi 22. haftada bazı maçlar ertelendi sanki tam bilmiyorum ama1 maç ertelendi . ertelenen maç saf dışı bırakıyoruz.
-
Nereden baksanız 1 aydan beridir ticketten yazıyordum bir türlü bi sonuca varamadım foruma geri döndüm. İnşaallah eski hesabımı almışımdır.
-
Nereden baksanız 1 aydan beridir ticketten yazıyordum bir türlü bi sonuca varamadım foruma geri döndüm. İnşaallah eski hesabımı almışımdır.
sa abi nasılsın foruma tekrar hoşgeldin.
-
24. hafta ödülleri şimdi yatırıldı sağolun abi
-
Selamunaleyküm arkadaşlar. Yarışma kapsamında sohbet açısından bu konu açıldı. Arada uğrayın maçların kritiğini yapalım.

-
sa abi nasılsın foruma tekrar hoşgeldin.
A.selam dostum sağolasın sen nasılsın. Kusura bakma foruma pek girmediğim için mesajı geç gördüm. Belki de bildirimleri farketmemişim.
-
A.selam dostum sağolasın sen nasılsın. Kusura bakma foruma pek girmediğim için mesajı geç gördüm. Belki de bildirimleri farketmemişim.
şükür iyiyim abi sağolasın buraya mesaj atan az abi seni görünce hemen mesaj attım tahmin yarışmasıyla ilgili sohbet edenler belki olur diye ama tahminler dışında forumu kullanmıyorlar abi heralde fazla
-
şükür iyiyim abi sağolasın buraya mesaj atan az abi seni görünce hemen mesaj attım tahmin yarışmasıyla ilgili sohbet edenler belki olur diye ama tahminler dışında forumu kullanmıyorlar abi heralde fazla
Aynen dostum.

-
Arkadaşlar burası aktif diye biliyorum. Kimse kullanmıyor ama heralde ben hariç

-