Angepinnt 2021 | Süper Lig Tahmin Yarışması Sohbet
-
-
-
-
-
-
-
OZWOLF97 schrieb:
21. Hafta sonuçları ve ödülleri ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı?
maçlar az önce tamamlandı. sonuçlar yayınlandı. ödüller de kısa süre içerisinde yatırılacak. (Bu gece yatırılmaz ise yarın yatırılır) -
susurlukspor2 schrieb:
OZWOLF97 schrieb:
maçlar az önce tamamlandı. sonuçlar yayınlandı. ödüller de kısa süre içerisinde yatırılacak. (Bu gece yatırılmaz ise yarın yatırılır)
Sağolun abi arada yazıyorum tahmin yarışması sohbet kısmına forum canlansın diye biraz ama Neredesiniz arkadaşlar? -
-
-
susurlukspor2 schrieb:
evet bu hafta baya sıkıntı olacak gibi. haftasonu kuvvetli kar bekleniyor son anda değişim gösterirse bilemeyiz
Abi 22. haftada bazı maçlar ertelendi sanki tam bilmiyorum ama -
OZWOLF97 schrieb:
susurlukspor2 schrieb:
evet bu hafta baya sıkıntı olacak gibi. haftasonu kuvvetli kar bekleniyor son anda değişim gösterirse bilemeyiz
Abi 22. haftada bazı maçlar ertelendi sanki tam bilmiyorum ama
1 maç ertelendi . ertelenen maç saf dışı bırakıyoruz. -
-
tuchel schrieb:
Nereden baksanız 1 aydan beridir ticketten yazıyordum bir türlü bi sonuca varamadım foruma geri döndüm. İnşaallah eski hesabımı almışımdır.
sa abi nasılsın foruma tekrar hoşgeldin. -
susurlukspor2 schrieb:
OZWOLF97 schrieb:
maçlar az önce tamamlandı. sonuçlar yayınlandı. ödüller de kısa süre içerisinde yatırılacak. (Bu gece yatırılmaz ise yarın yatırılır)
24. hafta ödülleri şimdi yatırıldı sağolun abi -
-
OZWOLF97 schrieb:
tuchel schrieb:
Nereden baksanız 1 aydan beridir ticketten yazıyordum bir türlü bi sonuca varamadım foruma geri döndüm. İnşaallah eski hesabımı almışımdır.
sa abi nasılsın foruma tekrar hoşgeldin.
A.selam dostum sağolasın sen nasılsın. Kusura bakma foruma pek girmediğim için mesajı geç gördüm. Belki de bildirimleri farketmemişim. -
tuchel schrieb:
OZWOLF97 schrieb:
tuchel schrieb:
A.selam dostum sağolasın sen nasılsın. Kusura bakma foruma pek girmediğim için mesajı geç gördüm. Belki de bildirimleri farketmemişim.
şükür iyiyim abi sağolasın buraya mesaj atan az abi seni görünce hemen mesaj attım tahmin yarışmasıyla ilgili sohbet edenler belki olur diye ama tahminler dışında forumu kullanmıyorlar abi heralde fazla -
OZWOLF97 schrieb:
tuchel schrieb:
OZWOLF97 schrieb:
tuchel schrieb:
A.selam dostum sağolasın sen nasılsın. Kusura bakma foruma pek girmediğim için mesajı geç gördüm. Belki de bildirimleri farketmemişim.
şükür iyiyim abi sağolasın buraya mesaj atan az abi seni görünce hemen mesaj attım tahmin yarışmasıyla ilgili sohbet edenler belki olur diye ama tahminler dışında forumu kullanmıyorlar abi heralde fazla
Aynen dostum. -
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-