W tym temacie będzie można dyskutować na temat rozgrywanego Pucharu FutbolCup.
Dyskusje - Puchar FutbolCup
-
-
Kiedy jest ostatni dzień zapisów? Nigdzie nie znalazłem tak istotnej informacji... Albo oczy już nie te? :?
-
Kiedy jest ostatni dzień zapisów? Nigdzie nie znalazłem tak istotnej informacji... Albo oczy już nie te? :?
Jednak oczy już nie te

-
Niech będzie że oczy już nie te

Ale szkoda że takiej informacji brak w wątkach dotyczących jedynie Pucharu Polski. -
Niech będzie że oczy już nie te

Ale szkoda że takiej informacji brak w wątkach dotyczących jedynie Pucharu Polski.Niby tak ale ten puchar znajduje się w dziale Puchary FutbolCup, a tam w ogłoszeniach podawane są takie informacje.
Podobne sytuacje miały miejsce z takimi pucharami jak LM, LE czy UECL.Pozdrawiam.
-
Puchar na 64 zespoły byłby idealny:)
-
Puchar na 64 zespoły byłby idealny:)
Ta edycja zgodnie z zapowiedzią ale następna kto wie... Zobaczymy jak środy i piątki w maju będą wyglądały bo w lipcu nie ma co zahaczać gdyż mecze turniejowe Bitwy Klanów nakładałyby się w tym samym dniach co końcowa faza Pucharu FutbolCup.
-
Losowanie na jakich zasadach? Może według rozstawienia? Podobnie jak w tenisie ziemnym?
1-32,16-17,9-24,8-25,5-28,12-21,13-20,4-29
3-30,10-23,15-18,6-27,11-22,7-26, 14-19,2-31.
Tylko ewentualnie wylosować gospodarza 1 rundy? -
Chcesz odebrać córce sunshaina przyjemności losowania ????
-
Losowanie na jakich zasadach? Może według rozstawienia? Podobnie jak w tenisie ziemnym?
1-32,16-17,9-24,8-25,5-28,12-21,13-20,4-29
3-30,10-23,15-18,6-27,11-22,7-26, 14-19,2-31.
Tylko ewentualnie wylosować gospodarza 1 rundy?b) faza pucharowa.
1) turniej rozpoczyna się od 1/16 finału.
2) nie podziału na koszyki w trakcie losowania pierwszej fazy pucharowej.3) pierwsze losowanie ustali drabinkę turniejową i dalsze losowania nie będą się odbywać.
4) drabika turniejowa:
- każda para w każdej fazie pucharowej będzie miała przypisaną literę począwszy od góry i od A
- zwycięzca pary A i zwycięzca pary B graja ze sobą w kolejnej rundzie tworząc zarazem nowa parę A
- zwycięzca pary C i zwycięzca pary D graja ze sobą w kolejnej rundzie tworząc zarazem parę B
- dalsze tworzenie par turniejowy wg powyższego schematu.
Może nie wyraziłem się zbyt jasno, wiec powiem, że będzie tylko jedno losowanie, w którym każdy będzie mógł trafić na każdego.
Dalsze losowania nie będą już konieczne ze względu na ustaloną wcześniej drabinkę turniejową. -
To tylko dyskusja. Więc myślałem że można różne propozycje składać..... Ale widzę że nie ma się co wysilać....
-
Po prostu nie zmienia się reguł w trakcie gry. Zasady zostały ogłoszone, ludzie się zapisali, to teraz nie ma co liczyć na to, że będą obrady na temat zmian które miałyby dotyczyć tej edycji. Co zapewne nie znaczy, że poszczególne propozycje nie będą mogły być wzięte pod uwagę w kolejnych edycjach pucharu.
Zatem nie smuć się Robinie, może kiedyś dla Ciebie zaświeci słońce
-
To tylko dyskusja. Więc myślałem że można różne propozycje składać..... Ale widzę że nie ma się co wysilać....
@Dodosio napisał, że sam lepiej bym tego nie ujął
Co do tegorocznej edycji zmian nie będzie ale przy kolejnej wezmę pod uwagę Wasze przemyślenia i być może coś ulegnie zmianie
-
nie typować mnie jako finalistę bo mam emerytury w czerwcu
taka mała rada
-
Oj pewnie wiele drużyn nie dokończy Pucharu w aktualnym składzie. Będą niespodzianki....
Ps. Ja też niestety muszę zaczynać od nowa.... wiec finał⚽ obejrzę w tv -
Ja mam emerytury lada moment, więc też radzę pozmieniać

-
W związku z brakiem zainteresowania ze strony FC Kiedyś to było 1 mecz z tą drużyną się nie odbędzie
2 mecz na moim stadionie jest zgodnie z planem -
Witam. W ogłoszeniach Pucharu FutbolCup zapisaliśmy:
"Nagrody finansowe za udział w poszczególnych fazach pucharowych wraz premiami meczowymi będą wypłacane w momencie odpadnięcia z rozgrywek Pucharu FutbolCup - edycja II"
Jaki mamy status na dzień dzisiejszy?
Dziękuję w imieniu wszystkich uczestników. -
W dniu dzisiejszym Support otrzymał informację z prośbą o rozliczenie finalistów. Osoby, które we wcześniejszych fazach zakończyły Puchar FC - edycja II zostały już rozliczone.
Pozdrawiam

-
Ok Dziękuję za info
-