Turniej 10-lecia WDFC - Przebieg Turnieju

• Dlaczego w kolumnie "Stowarzyszenie" LKS Victoria Głosków ma BTF? Chciałoby się napisać WTF? :) W życiu nie należałem ani do BTF, ani do żadnego innego stowarzyszenia. Proszę to poprawić :)

Ktoś wie co się kroi, szkoda, a takim fajnym wolnym strzelcem byłeś... :D

• Dlaczego w kolumnie "Stowarzyszenie" LKS Victoria Głosków ma BTF? Chciałoby się napisać WTF? :) W życiu nie należałem ani do BTF, ani do żadnego innego stowarzyszenia. Proszę to poprawić :)

Dodosio , ale to bardzo ładnie wygląda :D Z Nowym Rokiem - nowe nadzieje :P

• Grupy zostały założone już wczoraj, BartRM i Stephen poinformowani o wynikach na pw i liczę na szybkie działania.
    Do finału awansuje TOP 4 z każdej z grup, mamy nadzieję, że znajdzie się w niej chociaż jeden nasz organizator :D

Powodzenia, startujemy 15 grudnia.

• Pragniemy uroczyście poinformować, że po 6 z 7 kolejek Rundy 3 pewne udziału w wielkim finale są druzyny:

(zacznę nie po kolei bo od grupy M)

W tej grupie nic już się nie wydarzy, pewni udziału w finale są:
    FC Cyganka
    Dziki Wschód
    Villarreal Club de Futbol
    FC Blanco

Grupa M

Rozkład ostatniej kolejki
    KS Zjednoczeni Trzemeszno - FLBZ
    Chojniczanka Chojnice - OGIEŃ CZARNKÓW⭐
    Kova United F.C. - KKS Kolejowy
    thorrgall - LKS Victoria Głosków

Jeśli jest ktoś kto lepiej się na tym zna to niech da znać, ale z moich obliczeń wynika, że tylko
    LKS Victoria Głosków
    jest pewna awansu.

• Bo w Sylwestra się pije, a nie gra :D
    A tak serio, to jak pisze Patrynho to po raz, a po drugie turniej 29.12-04.01 psuje pewną koncepcję wewnątrz WDFC :P

Turniej jest już założony.
    Hasła właśnie rozsyłam

• dzięki za turniej, były emocje była walka,
    lekki zgrzyt spowodowany wystawieniem przez FC Cygankę 2 młodszych zawodników w ostatnim, decydującym spotkaniu, na szczęście manewr okazał się nieskuteczny

index.php?w=3501&area=main&module=signatures&action=generate&id=479&style=3

• Ponieważ nikt z organizatorów nie poczuwa się do prezentacji wyników wydawałoby się ważnego turnieju dla społeczności FC.pl to ośmielam się wstawić tabelę po zakończeniu turka i wyniki wszystkich rozegranych spotkań:

index.php?w=3501&area=main&module=signatures&action=generate&id=479&style=3

• @thorrgall Dziękuję :) Siadałem do tego właśnie teraz, niestety zapiernicz w pracy pozwolił mi tylko znaleźć czas na napisanie artykułu :) Zatem raczej to nie kwestia poczuwania się, zawsze staramy się by wszystko w pełni trybiło - czasami te tryby trochę wolniej pracują :) :D

W imieniu całego WDFC dziękuję, pełne zaangażowanie wszystkich uczestników pozwoliło nam ten turniej przeprowadzić bez większych kolizji, czy problemów.

Jak już zapowiedziałem w artykule rozpoczynamy dyskusję nad kolejnym turniejem z pompą :)

Pozdrawiam
    Kiełpik