Liga Towarzyska - dyskuje
-
-
-
-
Hugopolska schrieb:
Witam. NA przyszły sezon proszę o zmianę w 5 ligach - bo teraz to już nie wiadomo czy grać czy co, bo jest 19 graczy i 17 wolnych losów...
To nie trzeba płakać, tylko awansować do 4 ligi i nie będzie problemu....
Ps. 6 klubów się zapisało więc już będzie 25 do tanga... -
-
-
Respe schrieb:
07.09 wygrałem z Kara Kraków 3:1, a w wynikach mam przegrana 0:5, prośba o poprawę, zespół Pro Gram
Sprawdzone, poprawka zrobiona i będzie widoczna przy wynikach przyszłej kolejki.
-
woooojtaaaas schrieb:
Generalnie przyszło mi do głowy, aby od kolejnego sezonu zlikwidować V ligę i w jej miejsce stworzyć ligę IVC, co spowodowałoby awans po 3 najlepsze drużyny z każdej lig, a spadek 9 drużyn z III ligi. Podział odbyłby się wg ELO na dzień ostatniej kolejki, tak aby nie było sytuacji, że jedna IV liga jest bardzo mocna, a inne słabsze. Dajcie znać na forum / PW w grze / tu w komentarzu co o tym myślicie.
dla mnie świetny pomysł, jestem za -
-
-
Robin Lipski schrieb:
I tak tragedia że z 3 ligi tyle spada. Zrób dwie trzecie i dwie czwarte.
To tylko przesunie "problem" o którym piszesz wyżej i za kilka sezonów będzie pomysł dublowabia drugiej ligi, z tego samego powodu.
Graczy ubywa więc lepiej iść w drugą stronę i zrobić 1 czwartą, dwie piątek, lub 1 piąta i szóstą.
Coraz mmniej klubów więc dla jednej ligi na danym szczeblu będzie łatwiej organizować spadki i awanse no i wolne losy będą tylko w najniższej lidze
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Benutzer online 5
5 Besucher