• @zbogiem Nie. Mecze LT rozgrywane w dniach 1-15 pierwszego miesiąca danego sezonu (styczeń, marzec, maj itd.) mają być zaakceptowane do 4 dni od wstawienia terminarza, na pozostałe spotkania LT (tj. od 16 dnia pierwszego miesiąca danego sezonu aż do końca sezonu) obowiązuje zapis nr 2 (jeśli się dobrze orientuję, nie ma już meczów międzysezonowych).

• Wiem, że zapis nie jest jakis wybitnie precyzyjny, dlatego jest przykład podany.

Ten sezon kończy się 17/06/2019, nowy terminarz wrzucę pewnie tego samego dnia lub kolejnego.

Czyli do 22/06/2019 będą do zaakceptowania kolejki grane do 15/07/2019 włącznie, a kolejne na 3 tygodnie przed danym terminem, czyli kolejka grana 16/07/2019 powinna być zaakceptowana najpóźniej do 25/06/2019.

Wracając do obecnego sezonu:

- minęły 4 dni po wrzuceniu terminarza - wszystkie mecze do 15/05/2019 powinny być już zaakceptowane, jesli nie można mieć nowych rywali (oczywiscie jesli uprzednio wyslalo sie PW przypominajace o akceptacji)
    - wszystkie pozostałe na trzy tygodnie przed terminem od każdej daty odejmujecie 21 dni, aby obliczyć do kiedy miał być zaakceptowany termin MT.

Co do wolnych terminów - kto nie gra, odpanie z LM/LE sam organizuje sobie wolne terminy- wypisałem je w gazetce i tutaj w dyskusji.

Są to - KAŻDA sroda i KAZDY piatek KAZDEGO miesiaca plus dodatkowo WSZYSTKIE DNI od 18/06/2019 - 30/06/2019 - tutaj będzie to ruchome.

3 Mal editiert, zuletzt von woooojtaaaas (5. Mai 2019 um 18:21)

• witam
    czemu mecz został uznany jako walkower dla przeciwnika?
    Liga VA
    Kolejka 4 06.05.2019

paprotniarozrzutniki : FKS Stal Mielec (0:3w/o)

Z tego co kojarzę tak miałem zgłoszone, ale mogłem się pomylić. Prosba o napisanie tu/PW w grze Twojej wersji wydarzeń.

• wolny losx - oznacza iż termin mamy do swojej dyspozycji czy czekamy az ktos dołączy?

marekgr - Wawel Wirek

Einmal editiert, zuletzt von marekgr (18. Juni 2019 um 12:42)

• wolny losx - oznacza iż termin mamy do swojej dyspozycji czy czekamy az ktos dołączy?

Przypominam - środy/piątki organizujecie sobie we własnym zakresie jak i dni 18/08/2019 - 31/08/2019 oraz spotkania "WOLNY LOS".

W VA lidzetylko dołączył zespół Chelsea KnO FC za WOLNY LOS5, terminarze zostały już zaktualizowane.

• Cześć

jeszcze raz przypominam o tym, że wszystkie środy/piątki oraz dni 18 -31 sierpnia, o ile już nie gracie w LM/LE organizuje cie sobie we własnym zakresie.

Przypuszczam, że Sun da informację odpowiednio wcześniej o kolejnej edycji LM/LE - zresztą najpierw muszą być przeprowadzone zapisy do nich, więc na spokojnie zdążycie zostawić wolne terminy na te rozgrywki, a póki co szukajcie na te miejsca rywali.

Pozdrawiam,

woooojtaaaas

• Cześć,

w związku z licznymi pytaniami informuję, że dni od 18/08/2019 - 31/08/2019 organizujecie we własnym zakresie.

Nowy terminarz na IX sezon będzie wrzucony do 3 dni po zakończeniu obecnego sezonu, czyli do 20/08/2019.

Kolejny sezon rusza z początkiem września - 01/09/2019.

Przypominam o zgłaszaniu w/o, żeby nie było potem płaczu o podwójne w/o.

Pozdrawiam,

woooojtaaaas