• Witam.
    Chciałbym dołaczyc do Liga Towarzyska

Po pierwsze proszę o niestwarzanie niepotrzebnych wątków - za to ostrzeżenie.

Jeśli jesteś faktycznie zainteresowany uczestnictwem w LT wypadałoby przejrzeć tematy związane z tymi rozgrywkami - mowa tu o regulaminach, w których są zasady gry.

Link do zapisów podany jest w grze w informacji o naborze do tych rozgrywek lub w tym dziale - jak wyżej wspomniałem - wystarczy tylko dać coś od siebie, wyjść z inicjatywą i odnaleźć temat, który o dziwo nazywa się "ZAPSIY X sezon LT - listopad / grudzień".

• Przypominam:

Sezon kończy się 17/10/2019, dni od 18/10/2019 - 01/11/2019 organizujecie we własnym zakresie (środy i piątki to terminy LM/LE, więc jak ktoś gra będzie miał je zajęte).

Dziesiąty, jubileuszowy sezon LT rusza 02/11/2019 (sobota), terminarze będą wrzucone zaraz po zakończeniu obecnego sezonu - najpóźniej powinny być dostępne 20/10/2019.

W razie pytań jestem do Waszej dyspozycji - forum/gra na PW.

Pozdrawiam,

woooojtaaaas

• Niemczyc, gratulacje... nie dałeś się na finiszu;) Wojtas, dzięki za kolejny sezon... jak zawsze wszystko aktualizowane na bieżąco i tak już przez rok!!!! Ogarniac taki projekt...Respect

• Wszystko pięknie ładnie:-) ale ta czcionka przy nazwach klubów w terminarzu jest bardzo słabo czytelną:-\ mam problem z rozszyfrowaniem nazw przeciwników. Z regulaminem też się ciężko przez te wygibasy zapoznać.

• Dziękuję wszystkim za gratulację, wygrać LT z niemal całą elitą polskiego serwera to naprawdę coś :) Walka z Tobą dzelen oraz kmitą była ekscytująca niemal do końca i dzięki za nią :thumbup: Wojtas dla Ciebie wielki szacun za prowadzenie tak dużego i bardzo dobrego projektu :thumbup:

• Wszystko pięknie ładnie:-) ale ta czcionka przy nazwach klubów w terminarzu jest bardzo słabo czytelną:-\ mam problem z rozszyfrowaniem nazw przeciwników. Z regulaminem też się ciężko przez te wygibasy zapoznać.

Zmieniłem czcionkę na Arial, powinno być lepiej. U mnie po zastosowaniu czcionki Comic tekst widać nowrlanie:

Gratuluję tym wszytskim, którzy spełnili swoje cele, a tym którzy czują niedosyt życzę powodzenia w następnych sezonach!

Dziękuję Wam za te wszystkie miłe słowa!

• [quote='woooojtaaaas','https://board.playzo.de/index.php/Thre…262#post1113262']

Wszystko pięknie ładnie:-) ale ta czcionka przy nazwach klubów w terminarzu jest bardzo słabo czytelną:-\ mam problem z rozszyfrowaniem nazw przeciwników. Z regulaminem też się ciężko przez te wygibasy zapoznać.

Zmieniłem czcionkę na Arial, powinno być lepiej. U mnie po zastosowaniu czcionki Comic tekst widać nowrlanie:

dzieki za zmiane, teraz wszystko jest czytelne :) poprzednia czcionka na malym ekranie telefonu byla zupelnie niewidoczna. a takie jeszcze moje pytanie. co w przypadku meczu w ktorym nie mam przeciwnika jeszcze? trafil mi sie akurat taki w pierwszej kolejce.

• Cześć,

MT od 18/12/2019 - 01/01/2020 - organizujecie we własnym zakresie oraz wszystkie środy i piątki w styczniu/lutym.

Nowy XI sezon LT rusza w czwartek 02/01/2020.

Osoby, które już grają w LT nie zapisują się na kolejne sezony - dopóki nie wycofają się / złamią regulaminu z automatu ą brane pod uwagę do następnych edycji.

Pozdrawiam,

woooojtaaaas

• Hej,
    Jestem nowym graczem i tak sobie czytam to forum i się zastanawiam. Biorę udział i LT i widzę, że są lub mogą być jacyś sponsorzy danej ligi. Moje pytanie: Co to daje temu sponsorowi. Bo ja to rozumiem tak, że on tylko płaci nagrody graczom za udział w danej lidze. Ktoś może mi to rozjaśnić?

Z góry dzięki :)

• Witam!
    dzordz_b drużyna LKS Czarni Lwów. Mecze towarzyskie ze stycznia już są wolne terminy. Jeżeli jest dalej możliwość chciał bym dołączyć do ligi - "VA liga" w miejsce WOLNYLOS5.