Rekor Fo olabilir
-
-
iyi oyuncu bende de oh var buna yakin ama bu kadar iyi degil, ayrica gençlik bitiminde satmayı düşünürsen talibim.
-
aynen bir değişiklik olmazsa satmayı düşünüyorum
-
Valla iyi gelmiş hayırlı olsun
-
aynen bir değişiklik olmazsa satmayı düşünüyorum
Gençlik bitiminde talibim o zaman görüşelim
-
-
Gençlik bitiminde talibim o zaman görüşelim
tamamdır oyuncunun gelişimini buradan yayınlayacağım teklifleri alırım ilerleyen zamanlarda
-
Hayırlı olsun anlaşamazsanız sıradayım

-
-
Aynen bazıları iyi gelişiyor bazıları geç gelişmeye başlıyor
-
Aynen bazıları iyi gelişiyor bazıları geç gelişmeye başlıyor
dostum resım paylasmıssın ama yası gozukmuyor oyuncunun
-
Yaş 21
3 kasımda genclıkten çıkıyor -
Gücü iyi olacak ama yaşı sıkıntı olmuş
-
Aynen içlerinden en iyide bu gelişti 300 geçen ilk genç oyuncum en yakın tarih bunun diğerleri bir ayı geçgin var 300 üzeri geçerler onlarda 250 civarı filanlar bu sefer hepsini satışa koycam para getirsinler biraz diğerleri benim kadromu idare eder
-
Aynen içlerinden en iyide bu gelişti 300 geçen ilk genç oyuncum en yakın tarih bunun diğerleri bir ayı geçgin var 300 üzeri geçerler onlarda 250 civarı filanlar bu sefer hepsini satışa koycam para getirsinler biraz diğerleri benim kadromu idare eder
antranörün gücü düşük olduğu için öyle olmustur
-
İkiside 10 da
-
-
Bu ilk geldiğinde gücü kaçtı ve kaç günde bu hale geldi bilader
-
Bu ilk geldiğinde gücü kaçtı ve kaç günde bu hale geldi bilader
65 16 gücünde eylül ayındaki yaş atlama gününden 4-5 gün sonra geldi.
Ayrıca burada bilader vs gibi kelimeler futbolcup platformuna yakışmayan hitaplar. Burada 10 senedir bir çok külüp ile muhabbetimiz dostluğumuz arkadaşlığımız oldu. Kendimize yaşça yakın olanlara dostum, büyük olanlara hocam benden daha tecrübeli olanlara usta diye hitap etmişimdir ve bu şekilde karşılık almayı da isterim küçük bir ayrıntı olarak belirtmek istedim. -
Okey tmm65 16 gücünde eylül ayındaki yaş atlama gününden 4-5 gün sonra geldi.
Ayrıca burada bilader vs gibi kelimeler futbolcup platformuna yakışmayan hitaplar. Burada 10 senedir bir çok külüp ile muhabbetimiz dostluğumuz arkadaşlığımız oldu. Kendimize yaşça yakın olanlara dostum, büyük olanlara hocam benden daha tecrübeli olanlara usta diye hitap etmişimdir ve bu şekilde karşılık almayı da isterim küçük bir ayrıntı olarak belirtmek istedim. -