Angepinnt Jaki To Junior
-
-
-
-
michallisk schrieb:
147 junior.
Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 5 września roku pańskiego 2024 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można).
Każdy może wysłać 5 propozycji.
Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 3.000.000 Euro (oczywiście w grze ).Zaczynamy od dzisiaj do 13 września do godziny 24.00. 14 września wieczorem rozstrzygnięcie konkursu. W przypadku gdy dwóch lub więcej graczy odgadnie to decyduje data zgłoszenia.
Pozdrawiam i miłej zabawy!
UWAGA BONUS !!!
Każdy kto poprawnie wytypuje juniora oraz poda jego narodowość dostanie dodatkowe 2.000.000.
OZ 45 17 PL
OP 40 16 PL
N 35 16 PL
PP 45 PL
N 40 PL 16 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Neu
Jest 148 junior.
Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 29 października roku pańskiego 2024 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie oraz narodowość. Np. 16 lat / 65 Q / N Polska ( a co pomarzyć można).
Każdy może wysłać 5 propozycji.
Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 6.000.000 Euro (oczywiście w grze ).Zaczynamy od dzisiaj do 9 listopada do godziny 24.00. 10 listopada wieczorem rozstrzygnięcie konkursu. W przypadku gdy dwóch lub więcej graczy odgadnie to decyduje data zgłoszenia.
Pozdrawiam i miłej zabawy!
UWAGA BONUS !!!
Każdy kto poprawnie wytypuje juniora oraz poda jego narodowość dostanie dodatkowe 2.000.000. -
-
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Benutzer online 3
3 Besucher
-