• Zitat

Właśnie padł rekord w ilości strzelonych bramek? Awansowałeś z B klasy? Ożeniłeś się Właśnie stałeś się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie i spodziewasz się potomnego? Pochwal się - nie bądź egoistą :)

Zacznę :)

Symulacja i rzuty karne :) Rekord ze starego silnika to bodajże (o ile dobrze kojarzę właścicielem rekordu był GH_Saga) 24-23 więc brakło niewiele ;0

Pierwszy junior. Jak na początek gry - bomba ;)

2 Mal editiert, zuletzt von Heterokrates (17. September 2018 um 23:26)

• Szalona symulacja, moi zawodnicy dostawali sążny oklep 4-1, ale najwyraźniej bali się, że dostaną kolejny oklep na parkingu ( #pdk :D) i trochę wzięli się w garść :P

• W B klasie podkarpackiej (32 grupa), doszło do powtórki wyczynu The Invincibles - drużyna Huragan Humniska mimo dużej konkurencji przeszła przez cały sezon bez porażki, zawodnicy w szampańskich nastrojach czekają na rozstawienie podkarpackiej A klasy i jak deklarują, są gotowi gryźć trawę żeby wywalczyć miejsce premiowane awansem do ligi okręgowej.

• Dzięki dzelen za poprawke:) a to mój mecz z wiceliderem który prawdopodobnie rozstrzygnął sprawę mistrzostwa ligi okręgowej na moja korzyść , końcówka meczu bardziej niż ciekawa

____
    Obrazek poprawiony.
    Pozdrawiam dzelen

3 Mal editiert, zuletzt von lechista07 (30. November 2018 um 12:18)

• Nie wiem czy jest się czym chwalić, ale na siłę można, że stracone tylko 3 bramki w 3 meczach przeciwko takiemu rywalowi...

Silnik się zaciął. :D

Dzięki za ciekawe mecze. :)

• To i ja się pochwalę :D Jestem szczęśliwym posiadaniem KP - fajna sprawa. Mam ustawiony skład na turki i mecze ligowe/towarzyskie :) Radość kończy się, gdy zapominasz, że mecze turniejowe tu również te w turkach specjalnych o 19 :)

Gra juniorkami/rezerwą + grajkami od szperka i wynik w ćwierćfinale pucharu mistrzów przeciwko MKS Pęcław 6:0 w plecy :) Kompletnie nie wziąłem tego pod uwagę... Jak żyć? :D

Tak w ogóle 28 kwietnia zapomniałem podpisać LP 365 20, którzy przechodził na kontrakt seniorski. Wróc... Miał przejść, ale znikł :D

Ktoś ma pecha? :D

• szkoda że screena nie zrobiłem, ale dostałem II rzut juniorów - 4 bramkarzy - 3 oczywiście odrzuciłem... co ciekawe w I rzucie dostałem 3 i 2 wtedy też odrzuciłem... czy tylko ja mam takie szczęście na bramkarzy juniorów??? co ciekawe przewinęło się u mnie 19 juniorów w tym żadnego oś :D

• To ja dziś wkraczam jako pretendent do wygrania dzbana miesiąca:
    23.05 mam zagrać mecz z klubem F.C Barcelona. w lt - omyłkowo w kwietniu zaprosiłem klub FC Barcelona. i żyłem szczęśliwy w nieświadomości do tej pory :) dobrze choć ze się zdążyłem zorientować, choć i tak dogranie meczu w trybie symulacji z mojej winy będzie kosztować mnie ujemne punkty

Nawet w futbolcup trzeba być czujnym :D

------------------

A przy okazji - jak wam idzie zbieranie punktów na forum do rang?
    Bo ja uzbierałem już 6665 punktów!!! Szkoda tylko że na minusie :D

edit: już 6685 i ciągle rośnie 8)

2 Mal editiert, zuletzt von zbogiem (20. Mai 2019 um 21:41)

• A dzisiaj na DE miałem taki o to ciekawy mecz :D , do 89 min 8-0 , wtedy kolega dostał reda , i w 90 min strzela mi 4 bramki , nie wiem czy to jeszcze piłka nożna czy koszykówka , chodz i w tej dyscyplinie trzeba by było się napocić .Panowie przyzwyczajać się na PL :)