TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

• To jak zostanie udowodnione że mecz zakończył sie walkowerem?

Jest na to bardzo prosty sposób:)
    Jak się ma konto Premium to możesz zobaczyć każdy mecz dowolnej Ligi ze szczegółami i tam wszystko widać ilu miał zawodników,kto strzelił itd.

Jest jeszcze inny sposób ale nie będę opisywał bo i każdy może zajrzeć w ten mecz.

Jeśli będzie w/o to napewno będzie info od prowadzącego który mecz się nie odbył i pkt nie zostaną naliczone.

Mecz się jeszcze nie rozegrał więc trzeba cierpliwie czekać nie ma co narazie się niepotrzebnie martwić.
    Tymczasem typujcie wyniki:)

Pozdrawiam

• Jest na to bardzo prosty sposób:)
    Jak się ma konto Premium to możesz zobaczyć każdy mecz dowolnej Ligi ze szczegółami i tam wszystko widać ilu miał zawodników,kto strzelił itd.

Jest jeszcze inny sposób ale nie będę opisywał bo i każdy może zajrzeć w ten mecz.

Jeśli będzie w/o to napewno będzie info od prowadzącego który mecz się nie odbył i pkt nie zostaną naliczone.

Mecz się jeszcze nie rozegrał więc trzeba cierpliwie czekać nie ma co narazie się niepotrzebnie martwić.
    Tymczasem typujcie wyniki:)

Pozdrawiam

Oczywiście że Wy jesteście od podejmowania decyzji, jak i od tego by pozostałym uczestnikom udowodnić, że był to walkower :)

Pozdrawiam :)

• Nie nie nie. Nie jestem tutaj od udowadniania niczego bo zawsze w bardzo latwy sposob mozna to sprawdzic tak jak wiekszosc uczestnikow sprawdza wyniki. Jezeli wpisuje w/o tzn. ze byl taki walkower w celu weryfikacji mojego wpisu zawsze mozesz sobie sprawdzic sam...

Einmal editiert, zuletzt von GL7 (12. Juni 2019 um 20:10)

• Z powodu problemu ze sprzetem 3 kolejka jak i podliczenie 2 zostanie ogarniete w poniedzialek wieczorem jak mi sprzet do tego zostanie zwrocony.

Przepraszam za klopoty

Pozdrawiam GL7

2 Mal editiert, zuletzt von GL7 (17. Juni 2019 um 23:22)

• Panowie informuje wcześniej jako iż w niedzielę mam plany rodzinne, dlatego spotkania do typowania kolejki 7 ukażą się już w sobotę po pierwszych spotkaniach z 6 kolejki a wiec będzie więcej czasu na typowanie.

A wyniki ogólne po 6 kolejkach ukażą się w poniedziałek pod wieczór.

• Wyniki 8 kolejki zostały wrzucone wraz z tabelami.

Znajdziecie je na 13 stronie Typerka.

Tabela została zmieniona względem 7 kolejki iż przydarzył się gaf w poprzedniej.

Dodatkowo lista nagród została zmieniona

Poprzednio:

A obecnie:

Pula Nagród - 44 mln.

Einmal editiert, zuletzt von GL7 (27. Juni 2019 um 18:38)

• Siemka z tego co widzę to jest mały błąd trafiłem 3 wyniki meczy, a nie 2 i powinienem miec 13 punktow a nie 11 jak dobrze widze :)

Masz rację, ale błąd leży po mojej stronie iż wpisałem zły wynik spotkania:

Zitat

4 Liga Lodzkie 1 Kolejka: 10 - 27.06.2019 17:00:00

Wilki vs. Magdalenów FC 0-3

Wynik meczu to 0:4

także już zostało poprawione i przepraszam za kłopot.

• Niestety ale dopiero w srode sprzet zostanie mi zwrocony a w tym momencie nie jestem w stanie ogarniac typerka dlatego tez przepraszam i proszę o cierpliwosc w srode postaram się doprowadzic typerka do konca. Przepraszam was ale to nie moja wina

• Witam, mam pytanie bo mam taką sytuacje ze nie mogę się zalogowac na swoja drużynę i nikomu nie podawalem hasła i loginu i może ktos miał taka sytuacje i jak by ktoś mógł pomóc i powiedzieć jak to odzyskać ? I z góry dzięki i przepraszam ze tutaj pisze

• To nie ten dział kolego z takimi pytaniami.

Na stronie logowania pod loginem i hasłem jest ikonka ,,odzyskaj hasło''
    Tam wpisujesz maila i nazwę użytkownika i ci wyślą ponownie wszystko.
    No chyba że podczas logowania pisze ci że twoje konto zostało zablokowane na ileś tam lat to już w tej sprawie do administracji musisz pisać.
    Pozdrawiam

• A gdzie można znaleźć administratora?

Ehhh czyli jednak ban...
    Na stronie logowania na samym dole jest odnośnik ,,support" tam zgłaszasz co i jak...
    Administracja nie daje banów za byle co dlatego warto zapoznać się z regulaminem gry.
    Pozdrawiam