Mecz z jego udziałem trzeba anulować
Wydaje mi sie iz to my jestesmy osobami decyzyjnymi a nie uczestnicy tacy jak ty, ale moge sie mylic.
To jak zostanie udowodnione że mecz zakończył sie walkowerem?
Mamy na to swoje sposoby
Mecz z jego udziałem trzeba anulować
Wydaje mi sie iz to my jestesmy osobami decyzyjnymi a nie uczestnicy tacy jak ty, ale moge sie mylic.
Mamy na to swoje sposoby
Jest na to bardzo prosty sposób:)
Jak się ma konto Premium to możesz zobaczyć każdy mecz dowolnej Ligi ze szczegółami i tam wszystko widać ilu miał zawodników,kto strzelił itd.
Jest jeszcze inny sposób ale nie będę opisywał bo i każdy może zajrzeć w ten mecz.
Jeśli będzie w/o to napewno będzie info od prowadzącego który mecz się nie odbył i pkt nie zostaną naliczone.
Mecz się jeszcze nie rozegrał więc trzeba cierpliwie czekać nie ma co narazie się niepotrzebnie martwić.
Tymczasem typujcie wyniki:)
Pozdrawiam
Jest na to bardzo prosty sposób:)
Jak się ma konto Premium to możesz zobaczyć każdy mecz dowolnej Ligi ze szczegółami i tam wszystko widać ilu miał zawodników,kto strzelił itd.Jest jeszcze inny sposób ale nie będę opisywał bo i każdy może zajrzeć w ten mecz.
Jeśli będzie w/o to napewno będzie info od prowadzącego który mecz się nie odbył i pkt nie zostaną naliczone.
Mecz się jeszcze nie rozegrał więc trzeba cierpliwie czekać nie ma co narazie się niepotrzebnie martwić.
Tymczasem typujcie wyniki:)Pozdrawiam
Oczywiście że Wy jesteście od podejmowania decyzji, jak i od tego by pozostałym uczestnikom udowodnić, że był to walkower ![]()
Pozdrawiam ![]()
Nie nie nie. Nie jestem tutaj od udowadniania niczego bo zawsze w bardzo latwy sposob mozna to sprawdzic tak jak wiekszosc uczestnikow sprawdza wyniki. Jezeli wpisuje w/o tzn. ze byl taki walkower w celu weryfikacji mojego wpisu zawsze mozesz sobie sprawdzic sam...
Z powodu problemu ze sprzetem 3 kolejka jak i podliczenie 2 zostanie ogarniete w poniedzialek wieczorem jak mi sprzet do tego zostanie zwrocony.
Przepraszam za klopoty
Pozdrawiam GL7
Panowie informuje wcześniej jako iż w niedzielę mam plany rodzinne, dlatego spotkania do typowania kolejki 7 ukażą się już w sobotę po pierwszych spotkaniach z 6 kolejki a wiec będzie więcej czasu na typowanie.
A wyniki ogólne po 6 kolejkach ukażą się w poniedziałek pod wieczór.
Wyniki 6 kolejki są już wrzucone razem z tabelami.
Znajdziecie je na 10 stronie w Temacie Typerek G-8 VI EDITION
Wyniki 8 kolejki zostały wrzucone wraz z tabelami.
Znajdziecie je na 13 stronie Typerka.
Tabela została zmieniona względem 7 kolejki iż przydarzył się gaf w poprzedniej.
Dodatkowo lista nagród została zmieniona
Poprzednio:
ZitatAlles anzeigen33. Rozpiska nagród:
Klasyfikacja punktowa:
1 miejsce - 9 000 000
2 miejsce - 6 500 000
3 miejsce - 4 500 000
4 miejsce - 2 500 000
5 miejsce - 2 000 000Klasyfikacja skuteczności
1 miejsce - 4 000 000
2 miejsce - 3 000 000
3 miejsce - 1 750 000Każde zwycięstwo w kolejce 350 tysięcy*
*W wypadku więcej niż jednego najlepszego, nagrodę dostaje osoba najszybciej typująca (liczy się czas posta)34. Mecz bonusowy:
34a. Mecz bonusowy jest wybierany przez prowadzącego
34b. Czas typowania meczu bonusowego bedzie wynosil od 1h do 3h
34c. Nagradzany jest tylko trafiony Dokladny wynik ( 300 tysiecy + 5 pkt do klasyfikacji Punktowej)
34d. Podczas gdy trafia przynajmniej 2 osoby liczy się czas postu
(Najszybszy wygrywa)Proszę o dokładne zapoznanie z regulaminem, wszelkie pytania proszę w dziale Dyskusje.
Dodatkowa nagroda dla osoby, która będzie najlepsza w 5,10,15 kolejce łącznie - 1 000 000
A obecnie:
ZitatAlles anzeigen33. Rozpiska nagród:
Klasyfikacja punktowa:
1 miejsce - 9 000 000
2 miejsce - 7 500 000
3 miejsce - 5 000 000
4 miejsce - 3 000 000
5 miejsce - 2 000 000Klasyfikacja skuteczności
1 miejsce - 4 000 000
2 miejsce - 3 000 000
3 miejsce - 1 750 000Każde zwycięstwo w kolejce 350 tysięcy*
*W wypadku więcej niż jednego najlepszego, nagrodę dostaje osoba najszybciej typująca (liczy się czas posta)34. Mecz bonusowy:
34a. Mecz bonusowy jest wybierany przez prowadzącego
34b. Czas typowania meczu bonusowego bedzie wynosil od 1h do 3h
34c. Nagradzany jest tylko trafiony Dokladny wynik ( 300 tysiecy + 5 pkt do klasyfikacji Punktowej)
34d. Podczas gdy trafia przynajmniej 2 osoby liczy się czas postu
(Najszybszy wygrywa)Proszę o dokładne zapoznanie z regulaminem, wszelkie pytania proszę w dziale Dyskusje.
Dodatkowa nagroda dla osoby, która będzie najlepsza w 5,10,15 kolejce łącznie - 2 000 000
Pula Nagród - 44 mln.
Siemka z tego co widzę to jest mały błąd trafiłem 3 wyniki meczy, a nie 2 i powinienem miec 13 punktow a nie 11 jak dobrze widze ![]()
Siemka z tego co widzę to jest mały błąd trafiłem 3 wyniki meczy, a nie 2 i powinienem miec 13 punktow a nie 11 jak dobrze widze
Masz rację, ale błąd leży po mojej stronie iż wpisałem zły wynik spotkania:
Zitat4 Liga Lodzkie 1 Kolejka: 10 - 27.06.2019 17:00:00
Wilki vs. Magdalenów FC 0-3
Wynik meczu to 0:4
także już zostało poprawione i przepraszam za kłopot.
Spoko ![]()
Kolejna kolejka pojawi sie dopiero w poniedziałek przez problemy ze sprzetem.
Przepraszam za kłopot
Niestety ale dopiero w srode sprzet zostanie mi zwrocony a w tym momencie nie jestem w stanie ogarniac typerka dlatego tez przepraszam i proszę o cierpliwosc w srode postaram się doprowadzic typerka do konca. Przepraszam was ale to nie moja wina
Witam, mam pytanie bo mam taką sytuacje ze nie mogę się zalogowac na swoja drużynę i nikomu nie podawalem hasła i loginu i może ktos miał taka sytuacje i jak by ktoś mógł pomóc i powiedzieć jak to odzyskać ? I z góry dzięki i przepraszam ze tutaj pisze
Dał by ktoś mi porade co mam robić ?
To nie ten dział kolego z takimi pytaniami.
Na stronie logowania pod loginem i hasłem jest ikonka ,,odzyskaj hasło''
Tam wpisujesz maila i nazwę użytkownika i ci wyślą ponownie wszystko.
No chyba że podczas logowania pisze ci że twoje konto zostało zablokowane na ileś tam lat to już w tej sprawie do administracji musisz pisać.
Pozdrawiam
A gdzie można znaleźć administratora?
Ehhh czyli jednak ban...
Na stronie logowania na samym dole jest odnośnik ,,support" tam zgłaszasz co i jak...
Administracja nie daje banów za byle co dlatego warto zapoznać się z regulaminem gry.
Pozdrawiam
Witak @mariusz76, zapraszam do kontaktu poprzez Support --> KLIKNIJ TAUTAJ
Pozdrawiam
Team FutbolCup
Hej,
I co z kontynuacja Typerka? Wiem ze problemy sprzetowe itd. Pytam bo nie chce mi sie wchodzic na forum 10 razy dziennie sprawdzac czy juz jest jakies info ![]()