BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN

• şifreyi vermiş oldugum hangi kişi ise şifreyi başka birine verdi
    bunca kişinin hakkını yedin elbet çıkar kim oldugun

amatördeyim paraya oyuncuya ihtiyacım var de kendini acınacak hale düşür sadece 10 m için şu mübarek ayda kaç kişinin hakkını yiyorsun

YAZIKLAR OLSUN

Multi hesap açıp ona vermiştir.

• Valla yazıklar olsun bu ne açgözlülük bizde bekleyelim yedek gelir mi diye yedekleri geçtim asıl kura kazananların hakkını yemiş bir iyiliğe gösterilen geri dönüş bu olmamalı.

• yenı gelen takımlara bak ıllakı cıkar sımdı baktım amatorde kı takımlar gelmıs turnuvaya sen ınsanlık yaparsın ama o neyse bugun susacam su mubarek gunde...

yanlız soyle eskısı gıbı degıl herkes ac gozlu ve yenı gelenlerde ole vallahı yıldım bu ınsan tıplerınden bıraz agır oldu ama kusura bakmayın.

ben bu oyuna ilk başladıgım da bu oyun ne guzeldı be eskısı gıbı olması ıcın elımden gelenı verırım yeterkı su oyun adam gıbı oynayan muhabbete gelen ınsanlarla dolsun

eskıden forma gırdıgımız zaman gulerek msjları okur gulerek yazardık bu oyunda cok ıyı dosluklar edındım kımseyle gorusmedım ama abı kardes edındım yardım elı dedık mı herkes kostururdu

sımdı bunlar sayesınde neyse daha fazla konusmayacam ben... :@ :evil:

Einmal editiert, zuletzt von aKKaa (23. März 2018 um 08:55)

• Bu tarz sorunlardan kurtaracak tek cozum var. O da sifreli turnuvalarda her kisi icin farkli sifre belirlemek. Belirlenen sifreleri de turnuva sahibinin unutmasi ihtimaline karsin turnuvaya baktiginde sifreyi gorebilmesi.

• ya şimdi söyliyeceğim şey mümkün mü bilmiyorum ama bu tür olayların önüne geçmek için turnuvalar başvuru ile alınsa turnuva sahibinin onayı ile kabul edilebilse her şey düzelir gibi ama mümkün müdür bilmiyorum ihtimal varsa yapılsın

• tabiki oda söyle olacak yarın bırgın herkes tanıdıgına yardım ıcın kuracak turnuvaları ve tanıdıgı olan yuruyup gıdcek bunlar gıbı ac olanlarda baka kalcak bunun farkında degıller malesef bız bole gorduk cok yardım aldım cokda yardım ettım kımseyede ac gozluluk etmedım ıhtıyacı varsa yuksek mevlalaara aldıgım adamı daha ucuza verdım gene verırım tabı HAKEDENE...!

• İnsanları secemiyosun herzaman böyle durumlar yaşanır aslında böyle olması daha iyi oluyo bir yerden bakınca multi olanlar gün yüzüne çıkıyo kayıt kurallarını okumadan giriş yapınca böyle oluyo