• Merhaba ismim berk batuhan.

Oyuna kesinlikle oyun parası satışı getirilmeli. Haksız rekabet olacağını düşünenler olabilir. Ancak oyuna parasını verip oynayan üst liglere yükseleceği için alttakilere zararı olmayacaktır. En azından cüzzi miktarlardada olsa oyun parası satışı ŞART.

Teşekkürler.

• Merhaba ismim berk batuhan.

Oyuna kesinlikle oyun parası satışı getirilmeli. Haksız rekabet olacağını düşünenler olabilir. Ancak oyuna parasını verip oynayan üst liglere yükseleceği için alttakilere zararı olmayacaktır. En azından cüzzi miktarlardada olsa oyun parası satışı ŞART.

Teşekkürler.

öle bir şey olmaz kredi satışı var zaten oyun parası satısı olsa parası olan kazanır emeği olan değil

• Ramazan bey kredi satışı bir işe yaramıyor ki. en azından kadro güçlendirmek için oyun parasına ihtiyaç duyuluyor. oyuna başlangıçta çok az bir miktar ile başlıyoruz. 70 puanlı oyuncu 3,000,000 bizim başladığımız 25,000
    bunun adaleti nerede

• Ramazan bey kredi satışı bir işe yaramıyor ki. en azından kadro güçlendirmek için oyun parasına ihtiyaç duyuluyor. oyuna başlangıçta çok az bir miktar ile başlıyoruz. 70 puanlı oyuncu 3,000,000 bizim başladığımız 25,000
    bunun adaleti nerede

2-3 ay sonra oyuncu fiyatları normale iner şuan oyun çok uzun süre kapalı kalıp tekrardan açıldığı için oyuncu sıkıntısı var onun için fiyatlar baya pahalı

• kusurs bakmayin ama ben bu olaya karsiyim bizler hepimiz emegimizle simdike kadar para kazandik :) ben hic kredi bile kulanmadim simdike kadar ve bu böyle kalicak :) oyun parasi gelse yeni acan takim hemen zengin ollur hemen üst liglere cikar stadi bitiriri bu oyunun zevkini azaltir, yani ben ozaman oynamam oyunu. tadi kacar benim fikrim :)

• Arkadaşlar oyun parası satılsaydı bu hazıra konmak gibi birşey olurdu
    1 kimse oyuncu yetiştirmez
    2 herkes süperligde olurdu
    Düşünsene amatöre yani başladın 5milyon aldın ligleri hiç kaybetmeden çıktın peki bu alamayanlara haksızlık olmazmı ozaman onlar bu oyunu oynamazlar nasılsa adamlar para alıyo hep onlar şampiyon olucak ben olamıyacaksam neden oynayım sizce mantıklı gelmıyomu

• aynen katiliorum bende dedim saten karsiyim diye :) benimde ne kadar paraya ihtuyscim varsa yinede olamsini asla istemem olsa da ben oynamam :) tadi kalmaz :)

Arkadaşlar oyun parası satılsaydı bu hazıra konmak gibi birşey olurdu
    1 kimse oyuncu yetiştirmez
    2 herkes süperligde olurdu
    Düşünsene amatöre yani başladın 5milyon aldın ligleri hiç kaybetmeden çıktın peki bu alamayanlara haksızlık olmazmı ozaman onlar bu oyunu oynamazlar nasılsa adamlar para alıyo hep onlar şampiyon olucak ben olamıyacaksam neden oynayım sizce mantıklı gelmıyomu

• biz 2012 den beri oynuyoruz başladığımda 25 bin euro vardı stad kapasite 800 o zamandan beri emek verdik şimdi diyorsunuz ki eskilerde para var stad var bırakında o kdar olsun ne emekler verdik

• aynen dostum öyle bisey ollursa ben oynamam tadi kalmaz :)

biz 2012 den beri oynuyoruz başladığımda 25 bin euro vardı stad kapasite 800 o zamandan beri emek verdik şimdi diyorsunuz ki eskilerde para var stad var bırakında o kdar olsun ne emekler verdik

• satılması abartı olabilir fakat bi sınır koyarsanız ve oyun parasını yüskek bir kredi ile satarsanız normal olur aylık 10 m falan alma sınırı koyulsa iyi olur zorla para biriktiriyoz pazar uçuk

• satılması abartı olabilir fakat bi sınır koyarsanız ve oyun parasını yüskek bir kredi ile satarsanız normal olur aylık 10 m falan alma sınırı koyulsa iyi olur zorla para biriktiriyoz pazar uçuk

Oyuncu yetiştir pazara koy 3 ayda 7 genç oyuncu herbir oyuncu minimum 60 70 m satsan yarım milyar eder

• Suanda oyunculara çok para istiyolar güçlü oyuncu olmadığı için tabi satışta olmuyor böyle. Oyuncular ellerinde kalıyo adamlar 450 lik oyuncuya 150m diyo şuan biraz param var ama oyuncum yok o oyuncuları ben değil kim olsa almaz zaten biz kapasiteli takımlar gençler yetiştiriyoruz şuanda ilerleyen zamanlarda hem oyuncular çoğalacak hemde fiyatlar düşecek bu tür olaylar sorun olmamalı sabırlı olursak herşey yoluna yirecektir