legendAltnts schrieb:
arkadaslar hepinizden teskkur ederim. sizlere mail attim gelmis olmasi gerekli. lutfen alanlar ben aldim yazabilir mi
mail gelmedi bana
legendAltnts schrieb:
arkadaslar hepinizden teskkur ederim. sizlere mail attim gelmis olmasi gerekli. lutfen alanlar ben aldim yazabilir mi
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von „legendAltnts“ ()
Dieser Beitrag wurde bereits 3 mal editiert, zuletzt von „Tersinli“ ()
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „legendAltnts“ ()
legendAltnts schrieb:
mail adresinizi benle ozelden paylasabilirsiniz ancak. sayfamizda paylasmaniz mumkun degil. konuyu editledim
legendAltnts schrieb:
mail adresini ozel mesaj atarmisin bana?
ramazan schrieb:
legendAltnts schrieb:
mail adresini ozel mesaj atarmisin bana?
özelden attım ama galiba gitmedi bir kontrol eder misiniz çünkü baya olmuştu atalı simdi tekrar attım
birde bazı alakasız saçma anlamlı cümleler çıkıyor süspansiyon düzenle falan yazıyor başka bir anlamı olabilir ama o şekilde düzenledim ileride o yazıları gördükçe asıl anlamını bulup düzenleriz Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „ramazan“ ()
ramazan schrieb:
düzenlemeye başladım 100 satır düzenledim bile bana admin panelinde yazan şeyler denk geldibirde bazı alakasız saçma anlamlı cümleler çıkıyor süspansiyon düzenle falan yazıyor başka bir anlamı olabilir ama o şekilde düzenledim ileride o yazıları gördükçe asıl anlamını bulup düzenleriz
<item name="wcf.acp.infraction.suspension.edit"><![CDATA[Edit Suspension]]></item>
googleden baktım ban,ceza,uzaklaştırma olarakta anlamı varmış büyük ihtimal o anlamdadır o şekilde çeviriyorum
neler ortaya cikacak