Stadyum Bilet Fiyatları
-
-
-
juninho123 schrieb:
koltuk 20 mi 25 mi ben konuda cok kararsız kalıyorum yada alt yapı tamamen bıttıgınde 30 olsa mesela seyırcı sayısı azalır mı
10
25
55
yap..
30 hic denemedim sesirxi azalirsa gelire bak.
mesela 25 koltukda 77800 stada 75000 seyirci gelirse, ve 30 da 65000 gelirse hanginde daha fazla para verirse onu yap, seyirci önemli degil gelir lazim.
ama yokardaki fiyatlar iyi 30fazla gibi. -
-
Eserbekler schrieb:
Seyirci büfe ve taraftar ürünleri açısından önemli ama 65 ile 70 arasında çok farketmez
evet ama taraftar ürünleri bir türlü satiliyor -
Fuchobi schrieb:
Budur arkadaşlar.Eski menajerler <<bu en iyisidir>> diyorsa öyledir.Bunlar deneme yanılma ile bulunmuş fiatlardır.Ayaktayı 10 yerine 12 yapsanız yine düşer.Ayakta sabit kalarak diğerlerini bu şekilde yapın.Gelsin paralar. -
-
juninho123 schrieb:
bu konuda benı hatırlayan varmıdır juventus un şaşalını gunlerını
Ben hatırlıyorum.Eskiden aynı Lig'de bulunmuştuk.Oyun açıldıktan sonra da aynı Lig'e düştük.Yeni Lig'e atanırken ayrılmış takımlar ama.Tekrardan hoşgeldiniz. -
-
juninho123 schrieb:
sanki bir şampiyonluk yarışı vermiştik gibi kalmış ama aklımda hoşbulduk hep birlikte oyun inşallah eski zevkli günlerine gelecek yavaş yavaş
Evet.1-2 sezon şampiyonluk çekişmesi yaşamıştık üstad.Ama kim olmuştu hatırlamıyorum bende.Geçmişe bakmak lazım.Ama önemli değil.Önemli olan 2 takımında çekişmeli ve centilmen bir yarış ortaya koymasıydı.oyun ve forum da eski günlerine dönecektir üstadım,el birliği ile herkez elinden geleni yaptığı sürece. -
juninho123 schrieb:
Daha güçlü ve iyi takımlar vardı ama hedefim senin takım gibi olmaktı -
Kızıltan schrieb:
juninho123 schrieb:
sanki bir şampiyonluk yarışı vermiştik gibi kalmış ama aklımda hoşbulduk hep birlikte oyun inşallah eski zevkli günlerine gelecek yavaş yavaş
Evet.1-2 sezon şampiyonluk çekişmesi yaşamıştık üstad.Ama kim olmuştu hatırlamıyorum bende.Geçmişe bakmak lazım.Ama önemli değil.Önemli olan 2 takımında çekişmeli ve centilmen bir yarış ortaya koymasıydı.oyun ve forum da eski günlerine dönecektir üstadım,el birliği ile herkez elinden geleni yaptığı sürece.
evet hocam baktım sımdı baya aynı yarısın ıcınde olmusuz ama tygfb1 de baya ligte seninle beni zorlamış -
Eserbekler schrieb:
juninho123 schrieb:
Daha güçlü ve iyi takımlar vardı ama hedefim senin takım gibi olmaktı
neden benim gibi takım olmaktı yabancı oyuncu sevdam yüzünden mi -
-
juninho123 schrieb:
Kızıltan schrieb:
juninho123 schrieb:
Evet.1-2 sezon şampiyonluk çekişmesi yaşamıştık üstad.Ama kim olmuştu hatırlamıyorum bende.Geçmişe bakmak lazım.Ama önemli değil.Önemli olan 2 takımında çekişmeli ve centilmen bir yarış ortaya koymasıydı.oyun ve forum da eski günlerine dönecektir üstadım,el birliği ile herkez elinden geleni yaptığı sürece.
evet hocam baktım sımdı baya aynı yarısın ıcınde olmusuz ama tygfb1 de baya ligte seninle beni zorlamış
Evet üstadım.Oda vardı.Bayağı çekişmeli ve güzel maçlar oluyordu.İnşallah o günlere tekrar dönmek nasip olur hepimize. -
-
Kızıltan schrieb:
juninho123 schrieb:
Kızıltan schrieb:
juninho123 schrieb:
evet hocam baktım sımdı baya aynı yarısın ıcınde olmusuz ama tygfb1 de baya ligte seninle beni zorlamış
Evet üstadım.Oda vardı.Bayağı çekişmeli ve güzel maçlar oluyordu.İnşallah o günlere tekrar dönmek nasip olur hepimize.
inşallah hocam
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0