ayni baglantidan 2 takim yonettim gecmiste. tabii sifreyi unutunca 2.takimi acmak zorunda kalmistim. bu olay, sifresini unuttugum takimi gecmiste yonetmis oldugumun kaniti sayilirmi. benim bir sekilde takimima kavuşmam gerek.
eski takim kurtarma
-
alpersahin -
12. April 2018 um 16:25 -
Geschlossen
-
-
Kullanici adini hatirliyosan alabilirsin
-
İkisinden birini seçip devametmen gerekir aksi halde 2 side farkedilince ikiside silinir
-
2 sininde tkm adini biliyorum kendi sifre ve e posta sifrelerini unuttum. evrenaldo hocam benim soylemek istedigim o degil. yanlis anlamisiniz. benden kanit istiyor yöneticiler takimi tekrar aktif etmek icin
-
Giriş yaptığın ip numarasını biliyosan onu söyle daha kolay olur
-
tayin oldum gittim ordan bilgisayar degisti. hersey olumsuzzzz
-
Takımı geri istiyosan hafızayı biraz yorucan ozaman mesela arkaşların haz maçı yaptığın sabit bi takım vardır binaların oyuncu isimleri.
-
tek hatirladigim haz maclari. 70.000 uzerleriyle yapardim. metkan.dep dep forever karrakan hartli varna mersin i.y nazdarove sofular bandirma bu acik bir delil bence. daha niceleri. sabit yoktu.
-
bişeyler yap abi. delirecegim girmedigim sifre kalmadi. arkadas listemide hatirlayamiyorum. ama en yakin susurlukspor2 tanidik geliyor. ayni donemdeydik cunku
-
Takımı bıraktığında liginde kimler vardı bişekilde kanıt bulmak lazım
-
bişeyler yap abi. delirecegim girmedigim sifre kalmadi. arkadas listemide hatirlayamiyorum. ama en yakin susurlukspor2 tanidik geliyor. ayni donemdeydik cunku
bütün denedin sifreleri hic kulandinmi o takimda onlari adem abi ye ilet belki biseyler yapabillir , yada takimda kimsenin bilmedigi seyleri bilmen gerekir kas bin koltuk kas bin ayakta kas bin vip felan vardi stadin blocklari yani
yada arkadas listende kimler vardi vs. böyle kimsenin bilemicegi sadece takimin sahibi bilecek seyler gerekli. -
cok şükür eski takimim sulakyurt spor a kavuştum. emegi gecen tum futbolcup uye ve yoneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
-
Hayırlı olsun

-
cok şükür eski takimim sulakyurt spor a kavuştum. emegi gecen tum futbolcup uye ve yoneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
hayirli olsun, ozaman konu killit..