İsim Benzerliği !!!!!!!!

• Öncelikle Herkese Selamlar .

Şuan oyunda Türkiye 1.ligi 1 . gruptayım Takımın ismimi bilindiği gibi Gümbür Gümbür . Ancak Ligde Aynı isimde Bir arkadaş Daha var Gümbür Gümbür Spor İsmi Murtaza Bizim hiç bir bağımız yoktur şans eseri 2mizde aynı lige düştük

Gümbür Gümbür

Einmal editiert, zuletzt von omergok (21. April 2018 um 17:49)

• Öncelikle Herkese Selamlar .

Şuan oyunda Türkiye 1.ligi 1 . gruptayım Takımın ismimi bilindiği gibi Gümbür Gümbür . Ancak Ligde Aynı isimde Bir arkadaş Daha var Gümbür Gümbür Spor İsmi Murtaza Bizim hiç bir bağımız yoktur şans eseri 2mizde aynı lige düştük

Adem abiyle bu durumu konusacagim, sana illetirim ne yapacagimizi..

• konusduk, eger seni rahatsiz ediyorsa kredi karsiligi kendin deyistirebillirsin..

İlk öncelikle bu isim hakkıdır . Ve ben genelikle bu isimle tanılırım şimdi aynı isim de ve aynı ligde 2 takım varsa bu büyük bir sıkıntı yaratır zaten ismimi değiştirmek istesem değiştirirdim ! .Ancak ben ismimden memnunum olduğum için değiştirmek gibi niyetim yok . Yeni burda bize destek olmanız lazım böyle kestirip atmanız çok saçma umut

Gümbür Gümbür

• İlk öncelikle bu isim hakkıdır . Ve ben genelikle bu isimle tanılırım şimdi aynı isim de ve aynı ligde 2 takım varsa bu büyük bir sıkıntı yaratır zaten ismimi değiştirmek istesem değiştirirdim ! .Ancak ben ismimden memnunum olduğum için değiştirmek gibi niyetim yok . Yeni burda bize destek olmanız lazım böyle kestirip atmanız çok saçma umut

hayir yanlis anldin,keztirip atmiyoruz, sen ismini deyistirmek istemiyorsun karsi takim istiyormu peki o da istemez.
    demek istedim sadece biz(yetkililer) billiyoruz multi olmadinizi bu da sorun cikarmaz.

• Lütfen yanlış anlamayalım birbirimizi. Forumunuz düzene girince hepinize sırayla yardımcı olmaya çalışacağız eğer yapabileceğimiz ve izin olan şeyler ise

Tamamdır çok teşekkür ettim . Bu forumu Allah'ın izni ile hep beraber rayına oturturacaz

Gümbür Gümbür

• Slm beyler aynen bu sadece tesadüfen olmuş bişey ben takımı 2010 yılında kurdum ve 2012 yılında kapandı bu yıl tesadüfen facebookta futbolcup un paylaşımlarını gördüm ve ordan yola cıkacak takımı yeniden açtım ömer elde burda tesadüfen karşılaştık Adanadan sevgiler saygılar kendi çağımızda takımımı yeniden ayaga kaldırmaya çalışacağım

• Slm beyler aynen bu sadece tesadüfen olmuş bişey ben takımı 2010 yılında kurdum ve 2012 yılında kapandı bu yıl tesadüfen facebookta futbolcup un paylaşımlarını gördüm ve ordan yola cıkacak takımı yeniden açtım ömer elde burda tesadüfen karşılaştık Adanadan sevgiler saygılar kendi çağımızda takımımı yeniden ayaga kaldırmaya çalışacağım

Her daim Başarılar adaş :)

Gümbür Gümbür