670 DD 28 yaş, 690 OD 28 Satılıktır.
-
-
-
-
muhammed05 schrieb:
anlamadığım konu nasıl oluyor yeni başlayan oyunda böyle oyuncular var ve o yaşta ?
Bu oyuncular oyun kapanmadan önce transfer pazarda bulunan oyunculardı oyun tekrar acılınca bunlarda otomatikmen pazar da duruyor du lakin yaşları ilerlemişler di bunların yaşları geri çekilerek piyasa ya oyuncu kazandırmak amaçlanmış bu nedenle de böyle oyunculara sahip arkadaşlarımız mevcut -
pharmasy1903 schrieb:
muhammed05 schrieb:
anlamadığım konu nasıl oluyor yeni başlayan oyunda böyle oyuncular var ve o yaşta ?
Bu oyuncular oyun kapanmadan önce transfer pazarda bulunan oyunculardı oyun tekrar acılınca bunlarda otomatikmen pazar da duruyor du lakin yaşları ilerlemişler di bunların yaşları geri çekilerek piyasa ya oyuncu kazandırmak amaçlanmış bu nedenle de böyle oyunculara sahip arkadaşlarımız mevcut
adaletsizlik olmuş gibi geldi ama neyse zaten yeni oyuncular çıktı -
muhammed05 schrieb:
pharmasy1903 schrieb:
muhammed05 schrieb:
Bu oyuncular oyun kapanmadan önce transfer pazarda bulunan oyunculardı oyun tekrar acılınca bunlarda otomatikmen pazar da duruyor du lakin yaşları ilerlemişler di bunların yaşları geri çekilerek piyasa ya oyuncu kazandırmak amaçlanmış bu nedenle de böyle oyunculara sahip arkadaşlarımız mevcut
adaletsizlik olmuş gibi geldi ama neyse zaten yeni oyuncular çıktı
Ama yeni oyuncular bunlar kadar iyi değil -
Eserbekler schrieb:
muhammed05 schrieb:
pharmasy1903 schrieb:
muhammed05 schrieb:
adaletsizlik olmuş gibi geldi ama neyse zaten yeni oyuncular çıktı
Ama yeni oyuncular bunlar kadar iyi değil
aynen ya çok kötü oldu gelişmiyor birde antranörler 10 olamadı daha -
-
Eserbekler schrieb:
Ben atamayı da cok bekledim 300 çıkarsa iyidir diyorum
16 gün oldu abi llig bekliyorumoyuncu 300 çıksa daha ne
-
muhammed05 schrieb:
Eserbekler schrieb:
Ben de bir o kadar bekledim 8 level asistanla -
Eserbekler schrieb:
muhammed05 schrieb:
Eserbekler schrieb:
Ben de bir o kadar bekledim 8 level asistanla
benimde 8 9 asistanlar ama ne biliyim gitmiyor -
-
Eserbekler schrieb:
300 olur bence ya hele sendekiler kl diyorsun biraz daha iyi gelişiyor onlar
öylede ne bileyim abizor yaa gitmiyor kasada param yok al sat yaptım az çok birikti ama eski oyuncular çok kazanıyor günlük gelen gidiyor
-
muhammed05 schrieb:
Eserbekler schrieb:
300 olur bence ya hele sendekiler kl diyorsun biraz daha iyi gelişiyor onlar
öylede ne bileyim abizor yaa gitmiyor kasada param yok al sat yaptım az çok birikti ama eski oyuncular çok kazanıyor günlük gelen gidiyor
Valla bende eski oyuncuların çoğu ilk gun gitti 1 sezon geçti yine gidenler oldu 2 tane yaşlı kaldı 4 tane de pazarda olanı sattım şimdi az biraz birikti ama kadroda 9 kişi kalacak 4 gün sonra oyuncu kalmıyor4-5 ay böyle kalacağım gençleri de satıp bekleyeceğim acelem yok
-
-
Eserbekler schrieb:
Bu arada bu konuda satılan oyunculardan %5 pay istiyorum konuyu güncel tutuyoruz
Senin sayende sürekli giriş ekranında görüyoruzGümbür Gümbür -
omergok schrieb:
Eserbekler schrieb:
Bu arada bu konuda satılan oyunculardan %5 pay istiyorum konuyu güncel tutuyoruz
Senin sayende sürekli giriş ekranında görüyoruz
Konu sahibine duyurulur -
-
Eserbekler schrieb:
omergok schrieb:
Eserbekler schrieb:
Senin sayende sürekli giriş ekranında görüyoruz
Konu sahibine duyurulur
Hepimiz duyduk bir o duymadı. -
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
-
Reddit 0
-