Arkadaslar hem bir soru sorucam hemde bir hatayi dile getiricem
Bugun transferlerim gerceklesride takimimda kadro disi ile beraber 36 oyuncu oldu sinirda 35 fakat sol ustte almanca birsey yaziyo onu anlamadim oyun turkce fakat orasi almanca orada ne yazditini biri anlatabilirmi bide 36 oyuncum war nolucak suan
Almanca sorunu
-
PrOoFfStRiKeR -
7. Mai 2018 um 15:33 -
Geschlossen
-
-
Arkadaslar hem bir soru sorucam hemde bir hatayi dile getiricem
Bugun transferlerim gerceklesride takimimda kadro disi ile beraber 36 oyuncu oldu sinirda 35 fakat sol ustte almanca birsey yaziyo onu anlamadim oyun turkce fakat orasi almanca orada ne yazditini biri anlatabilirmi bide 36 oyuncum war nolucak suanpremium paket aldiysan 50oyuncu bulundurabillirsin takiminda ancak 25 tanesine antrenman verebilirsin, yani 25 tanesini kadroya alabilirsin.
ama premium yoksa 36 oyuncu hata olmus, dikkat et yarin en iyi oyuncun gitmezin.ve nerde almanca yaziyor bende yok.. fotoraf atabilirsen daha fazla yardimci olluruz.
-
-
-
fotoraf acilmiyor bende. -
foto açılıyor ama küçük bide almanca yazı göremedim hocam ben
-
Bunlar hocam
-
Hocam fotolar gozukuyomu
-
Bunlar hocam
bugün gece dedigim gibi 1 oyuncun gidecek, bana sorarsan en kötü oyuncunu kov yoksa en iyisi gidebilir.. veya yeni genc geldiyse kov..
-
Hocam kovdum birini yerine yenisi almistim zaten bugun normalda 35 oluyomus tamdida bugun yetenek avcisi bi oyuncu getirmis onu almistim onla 36 oldu su almanca isini cozebildinizmi surekli olarak cikiyordu simdi gitti
-
Hocam kovdum birini yerine yenisi almistim zaten bugun normalda 35 oluyomus tamdida bugun yetenek avcisi bi oyuncu getirmis onu almistim onla 36 oldu su almanca isini cozebildinizmi surekli olarak cikiyordu simdi gitti
ozaman yetenek avci getirdini yine kov veya baska kötü oyuncun varsa onu kov yoksa gece dedigim gibi en iyi oyuncun gidebilir.
-
Suan 35 kovmama gerek yok o zaman sezon sonu yarisi gidiyo zaten
-
Suan 35 kovmama gerek yok o zaman sezon sonu yarisi gidiyo zaten
suan 35 se sorun yok ama yolladigin fotorafda 36 yaziyordu.
-
1 tane gonderdim biraz once bidahakine dikkat ederimde 35i asmamasi gerekmiyormuydu normalde
-
1 tane gonderdim biraz once bidahakine dikkat ederimde 35i asmamasi gerekmiyormuydu normalde
evet gerekiyordu ama senin dedigin gibi tam bugün 35 oyuncun olcakmis son anda yetenek avci da getirmis oyuncu ondan 1 gün zamanin olluyor..
ama sen alsaydin 36 olsaydi dün gece giderdi birtane oyuncun. -
Saolun hocam sizide ugrastirdim
KONU KILIT -
Saolun hocam sizide ugrastirdim
KONU KILIT
birsey degil, biz burda sizlere yardimci olmak isin variz..konu kilit.