Simülasyon maçı yapmak isteyenler gönderin maç yapalım vakit geçsin ![]()
Takımım adı: AFYONSPOR S.K
Simülasyon maçı yapmak isteyenler gönderin maç yapalım vakit geçsin ![]()
Takımım adı: AFYONSPOR S.K
Uyumayan gececiler nerdesiniz haydi sim maçına ![]()
Yapalım
Yapalım
Gönderdim dostum
Bol çekişmeli olur umarım
Bol çekişmeli olur umarım
Benim takımın gücü düşük zamanla güçlenecek
Ben genç paramı haecamadım. Bu pazar da o paraları vermem. 6 genç var yetiştiriyorum. Hazirana çıkıyor ilk gençlerim. 2 kadro kurmadıkça bi anlamı olmuyor. Hep kopya oyuncular zaten taktiksel hamle de çok olmaz oyunda aynı güç olduğu için
Ben genç paramı haecamadım. Bu pazar da o paraları vermem. 6 genç var yetiştiriyorum. Hazirana çıkıyor ilk gençlerim. 2 kadro kurmadıkça bi anlamı olmuyor. Hep kopya oyuncular zaten taktiksel hamle de çok olmaz oyunda aynı güç olduğu için
Pazar pahalı benim genç oyuncular tam gelişmedi antrenörün seviyesi 10 olunca o zaman önem vereceğim gençlere
Pazar pahalı benim genç oyuncular tam gelişmedi antrenörün seviyesi 10 olunca o zaman önem vereceğim gençlere
Benim 240 a gelenler var. 60 lık od gelmişti 9 level olduğunda o yüksek çıksr. Ben biraz birikim yapıp çıkacağım. Gözlemci oyuncularını satarak para kazandım.
245 OR 18 yaş haziranın 30 u gençlik bitişi bundan ümitliyim biraz 380 güce ulaşmasını bekliyorum
245 OR 18 yaş haziranın 30 u gençlik bitişi bundan ümitliyim biraz 380 güce ulaşmasını bekliyorum
O yetişir iyi olur. İlk gençler pazarda pahalı olacak. Oyunda pazarın düzelmesi en az 9 ay bulur. İyi tarafı almanyada ben 7 genç yetiştirdim takıma oyuncu aldım 30m alıp 15 gün antreman verip 76m sattım. Kadro kurmak çok kolay oldu.
O yetişir iyi olur. İlk gençler pazarda pahalı olacak. Oyunda pazarın düzelmesi en az 9 ay bulur. İyi tarafı almanyada ben 7 genç yetiştirdim takıma oyuncu aldım 30m alıp 15 gün antreman verip 76m sattım. Kadro kurmak çok kolay oldu.
Haklısın oyunun düzelmesi baya bi zaman alacak almanyada oyuncu alım satımı gayet iyi çabuk satılıyor orada
Almanya bu ara durgun ben yıllardır orada oynuyorum. 2 3 ayda milyar kazanıp bi türk şampiyon olsun diye para verdiğim oldu. O zaman orda denetim yoktu. Şuan 3milyar para var. 2.5 milyarlık da burası kapandığında kadrom bıraktım orayı da kadrom yandı. En az 8 ila 9 milyar param olurdu. Almanyada om ve st ucuza alıp pahalı satcan tabi pazar düşüyor millet ucuza veriyor. O ara alcan.
Almanya bu ara durgun ben yıllardır orada oynuyorum. 2 3 ayda milyar kazanıp bi türk şampiyon olsun diye para verdiğim oldu. O zaman orda denetim yoktu. Şuan 3milyar para var. 2.5 milyarlık da burası kapandığında kadrom bıraktım orayı da kadrom yandı. En az 8 ila 9 milyar param olurdu. Almanyada om ve st ucuza alıp pahalı satcan tabi pazar düşüyor millet ucuza veriyor. O ara alcan.
Oyun kapanmadan önce 3 milyar da bende vardı oyuncu aldım yarısına boşa gitti para ve oyuncular yazık oldu
En kötü şey oyun kapanması oldu şu yaş olayında bu Server de bende zararım oldu. Ucuz yırttım 4 5 genç heba oldu
Siz de zarar gördünüz elbet ama orta seviye takımlara daha çok zararı oldu maalesef ![]()
Siz de zarar gördünüz elbet ama orta seviye takımlara daha çok zararı oldu maalesef
Pazara oyuncu koyan hariç herkes zarar gördü.
Pazara oyuncu koyan hariç herkes zarar gördü.
Pazarda çok oyuncusu olan diyelim ona yoksa 1-2 oyuncudan kimse zararını karşılayamaz
hocam yollada yapalım
hocam yollada yapalım
Senin takım gözükmüyor simde