Bence mesaj yolla gitsin daha iyi ![]()
Turnuva Önerisi (Bayram Turnuvası)
-
-
Bence mesaj yolla gitsin daha iyi

Çok uzundu tekrar yazmak telefondan vakit alıyordu ondan yazmıştım da saolsunlar yazdilar görüştüm genel olarak
-
20mio benden
-
20mio benden
Teşekkür ederim adem sağolasın :), programı tamamladıktan sonra da oluşturduğum tablonun onayını almak ve duyurusunu yapmak için sana bir mail atacam ondan sonrada ins faaliyete baslayacagiz

-
Destek konusun da yardımcı olacaklardan ricam sizlere msj atacağıma mail atmış olabilirim , maillerinize bakıp bana bilgi verebilirseniz sevinirim, eğer mail gelmemiş ise tekrardan msj atacağım.

Malesef mail gelmemiş. Bana oyundan mesaj atsan daha iyi olur. takım: fc-altunyaprak
-
Teşekkür ederim adem sağolasın :), programı tamamladıktan sonra da oluşturduğum tablonun onayını almak ve duyurusunu yapmak için sana bir mail atacam ondan sonrada ins faaliyete baslayacagiz

tamam haber verirsin
-
20mio benden
Teşekkürler üstadım.Senin varlığın bile yeterdi bize.

-
Anlaşılan tüm destekler bu kadar, destek olup yardımcı olan, olmak isteyip ,olacak gücü olmayan herkese teşekkür ederim. Bu hafta sonu inş tüm programı bitirmeyi planlamaktayiz. Destek olan arkadaşlara ve adminlerimize detaylı bilgileri paylasip yapılması gerekenlerin bilgisini de vereceğiz.
-
TURNUVA düzenleye bilirdim ama turnuvalarım var 13 üne kadar doluyum. Artık başka baharlara diyelim
-
TURNUVA düzenleye bilirdim ama turnuvalarım var 13 üne kadar doluyum. Artık başka baharlara diyelim
Eyw abi saolasın , zaten abi seni bu seferlik pas geçtik ama bir dahakine dahil ederiz inş

-
Eyw abi saolasın , zaten abi seni bu seferlik pas geçtik ama bir dahakine dahil ederiz inş

eywallah saolasın

-
turnuva çalışmalarının sonuna gelmiş bulunmaktayız, adminimizden onayını da aldık , turnuva gruplarını oluşturmaya başlayacağız ve turnuva kuracak arkadaşlara gerekli bilgileri yollayacağım.
-
turnuva çalışmalarının sonuna gelmiş bulunmaktayız, adminimizden onayını da aldık , turnuva gruplarını oluşturmaya başlayacağız ve turnuva kuracak arkadaşlara gerekli bilgileri yollayacağım.
Hadi hayırlı olsun diyelim şimdiden.

-
Hosbulduk evrenaldo
-
Hoşgeldin Mutlu
-
Turnuvaların duyurusunu oyun içerisinden yapan Adem Üstada teşekkürler.Ben chatten de arada yazmaya devam edeceğim.

-
Murat üstadım özel mesaj attım sana.
-
Murat üstadım özel mesaj attım sana.
Cevap yazdım üstadım.

-
Turnuva grupları da kuruldu, oyundan duyurusu da yapıldı hayırlısı ile inş sorunsuz şekilde turnuvalar kurulup katılımlar da sağlanır.
-
Üstad inşallah bilgilendirme sayfasinda yazdigi gibi sorunsuz, bol katılımlı ve özellikle benim en hassas üzerinde durduğum konu centilmence olmasını temenni ediyorum.
-