Aynen üstadım bende yazıyorum oyundakilere ara ara ama turnuvalar arttıkça katılımın artacağını düşünüyorum. Ama bu konuda baya yol katedmemiz gerekecek.
Haftanın menajeri
-
-
Aynen üstadım bende yazıyorum oyundakilere ara ara ama turnuvalar arttıkça katılımın artacağını düşünüyorum. Ama bu konuda baya yol katedmemiz gerekecek.
Neyse sonuçta oyuna girdiğimiz zaman forumada giriyoruz.Biz elimizden geleni yapalım da gerisi diğer menajer arkadaşlara kalıyor.

-
Aynen üstadım haklisin biz elimizden geleni yapalım. Evren üstadı göremiyorum uzun süredir
-
Aynen üstadım haklisin biz elimizden geleni yapalım. Evren üstadı göremiyorum uzun süredir
Sanırım gece vardiyasında falansa sabah geliyordur.Sonrada istirahate çekildiği için saatleri uymuyor olabilir.Arada kayboluyor o öyle.

-
Özletti ama arayı açtı:)
-
Özletti ama arayı açtı:)
Evet arada yapıyor böyle.Ama gelir merak etme.

-
Ok kızılçam ismini bilmiyorum
-
Bu konuda yerim kaşmışlar var yav
-
Günahını aldım adamın bak 2013 te almışım 2 olmuş
-
Bak kac yıldır oynuyorum bir kere seçildim haftanın menejeri

-
Üstadım olur yine merak etme. Hosgeldin:)
-
ben 2012 den beri kayıtlıyım oyuna o zamandan beri yaklaşık 2.5 sene hergün girdim hiç olmadım haftanın menajeri
1 aylık hesaplara bile geliyor biraz adil olsa bidaha olan 5 ay falan olmasa iyi olur -
Kendi liginde kadro gücü senden 2 kat fazla olan bir takımı farklı yenersen olabiliyorsun
-
Şansla alakası yok bence.
-
Şansla alakası yok bence.
Olabilir

-
Haftanın menajeri ünvanına layık görüldüğüm için çok teşekkür ediyorum
-
Hayırlı olsun

-
Hayırlı olsun

teşekkürler ustam