Merhaba ![]()
Elit Menajerler Klanı
-
-
Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız? Stad kapasitesi 71.000 sonra yapım aşaması 38 gün mü hep
-
merhaba dostlar hepinizi saygıyla selamlıyorum ..geceniz güzel olsun
-
Aleykum selam fena değil sizler nasılsınız

-
Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız? Stad kapasitesi 71.000 sonra yapım aşaması 38 gün mü hep
Ve aleyküm selam hamdolsun iyiyiz sizlerede Allah daima iyilik versin üstadım. Valla açıkçası hep 38 gün mü bilmiyorum ama benim 71.300 kapasite'den sonra 26 gün istiyor.
-
Ve aleyküm selam hamdolsun iyiyiz sizlerede Allah daima iyilik versin üstadım. Valla açıkçası hep 38 gün mü bilmiyorum ama benim 71.300 kapasite'den sonra 26 gün istiyor.
Bende 38 gün istiyor şuan kapasite 71.550
-
Hayırlı akşamlar beyler
-
Hayırlı aksamlar
-
vay be bu clani ilk ben kurmustum

-
vay be bu clani ilk ben kurmustum

gardaşım bu isim ile ilk klanı 2011 de ben kurdum
2018 de forum tekrar açıldığı zaman tekrardan aynı isimle yine ben kurdum büyük ihtimal ile yanlışın var 
Ayrıca cümleten selamlar dostlar
-
Aleykum selam

-
Aleyküm selam kardeşim hayırlı akşamlar hepinize.
-
Aleykümselam ....
-
Haftanın menejeri neye göre seçiliyor eski olupta seçilemeyen arkadaşlar var onlarada haksızlık oluyor
-
Şevket Abi Afyon'da tribünler boş niye böyle ya

-
Haftanın menejeri neye göre seçiliyor eski olupta seçilemeyen arkadaşlar var onlarada haksızlık oluyor
Şevket liginde kadro gücü 2000-3000 gibi senden yüksek bir olan takımı yenersen haftanın menajeri olursun.
-
merhaba arkadaşlar geceniz güzel olsun..
Neden pizza bira ve meşrubat alış satıs olmuyor ...ayrica fazla satis da yok ama taraftar mağazasının hasılatı çok güzel
-
S.a arkadaşlar

-
Şevket Abi Afyon'da tribünler boş niye böyle ya

Tebrik ederim Hatay'ı Eser
Ceza alan taraftar çok bizde
benim gibi maçlara gidenlerde işten dolayı gidemiyor saat yüzünden
kötü sonuçlardan dolayı takıma kızanda var
passolig çıkartmayanda var
var oğlu var 
Şevket liginde kadro gücü 2000-3000 gibi senden yüksek bir olan takımı yenersen haftanın menajeri olursun.
Hiç sanmıyorum abi öyle olduğuna

-
abi yok ya şehir efsanesi o kaç defa yendim 1 kere bile seçmedi daha sistem beni ne zamandır oymuyorum
-