Iyi yapmışsın abi uğur getirmişsin takıma ![]()
Elit Menajerler Klanı
-
-
Merhaba değerli klan üyeleri nasılsınız.Bir de bu aralar hazırlık yapacak kişileri zor buluyorum sizde de oluyor mu ?
-
Merhaba değerli klan üyeleri nasılsınız.Bir de bu aralar hazırlık yapacak kişileri zor buluyorum sizde de oluyor mu ?
Forumda hazırlık maçı bölümüne bakarsan rahatlıkla bulabilirsin

-
Anladim pek bakmiyordum daha sık bakarım artık nasılsın eserbekler
-
Fena değil teşekkürler sen nasılsın

-
Fena değil teşekkürler sen nasılsın

İyidir ogreniyoruz yavas yavas
-
Iyi yapmışsın abi uğur getirmişsin takıma

Valla öyle uğur getirdim ve totem yaptım taraftar grubun arasındaydım 1 - 0 yenik duruma düşünce tribün yerimi değiştirdim ve iki golde öyle geldi

-
Valla öyle uğur getirdim ve totem yaptım taraftar grubun arasındaydım 1 - 0 yenik duruma düşünce tribün yerimi değiştirdim ve iki golde öyle geldi

???? Durum nedir ????
-
Çok iyi yapmışsın abi
Afyon maçı vardı dün 1.lige çıkmak icin
-
Hazırlık maçınamı ihtiyacın var takım adı nedir boş günlerimde göndereyim sana hazırlık maçı
-
Hazırlık maçınamı ihtiyacın var takım adı nedir boş günlerimde göndereyim sana hazırlık maçı
Buldum tesekkurler bos gunum olursa gonderirim yada sen gonderirsin takım adı Balıkesir 1966

-
Buldum tesekkurler bos gunum olursa gonderirim yada sen gonderirsin takım adı Balıkesir 1966

Tamam kardeşim boş günlerde gönderirim

-
Ömer kardeşim bende ara ara giriyorum
İnşallah iyisindir dünden bu yana görüşemedikiş yoğunluğu yüzünden kusura bakma Ercan nasıslın iyisindir inşallah kardeşim

-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Herkese iyi oyunlar 
-
iyiyim kardeşim hep aynı malum pazartesi hafta başı yoğunluk hat safhadaydı benimde.
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Herkese iyi oyunlar 
Hayırlı aksamlar

-
s.a benim turnuvaya girme ihtimalim varmı ..hayırlı ramazanlar dilerim..Allaha emanet olun
-
Merhaba nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor oyun ? Klan turnuva yapacakmış bulamadım bilgilendirecek var mı acaba ?
-
Barış aramıza hoşgeldin klanın yöneticileri sana bilgi verirler buraya kayıt yaptırman gerekiyor
-
İlk turnuvamız doldu 2. turnuvumız bu hafta içinde kurulacaktır. Kura çekilecektir
Ayrıca hayırlı geceler arkadaşlar

-