Selamlar dostlarım Hayırlı pazarlar nasılsınız bakalım dostlar ![]()
Elit Menajerler Klanı
-
-
Aleykum selam fena değil Abi sen nasılsın

-
Aleykum selam fena değil Abi sen nasılsın

Çok şükür Eser sen nasılsın kardeşim okul nasıl gidiyor bakalım

-
Bu dönem bitti çok şükür

-
Selamlar
-
Selamlar
aleykümselam
-
Aleykum selam

-
Herkese gunaydin oncelikle aklimda bir fikir vardi onu dile getireyim elit menejerler birligi klani icin bi dc sunucusu acilsa sohbeti ordan uapsak aslinda oyun icin acilmasini istiyordum fakat malum istifalar oluyor yoksa oyun icin acilsa daha iyi olurdu oradan canli transfer yapilabilir sohbet uapilabilir oyundaki egitici seyler hazir olarak paulasikabilir
-
Herkese gunaydin oncelikle aklimda bir fikir vardi onu dile getireyim elit menejerler birligi klani icin bi dc sunucusu acilsa sohbeti ordan uapsak aslinda oyun icin acilmasini istiyordum fakat malum istifalar oluyor yoksa oyun icin acilsa daha iyi olurdu oradan canli transfer yapilabilir sohbet uapilabilir oyundaki egitici seyler hazir olarak paulasikabilir
Günaydın kardeşim çok parlak bir fikir ama suanlik zor
-
rica etsem gazetemi oylar mısınız güncel makale flamasını kazanmaya çalışıyorum da
-
-
Sonra dedimki , Selamunaleyküm dostlar iyisiniz inşallah ...
-
Aleykum selam fena değil sen nasılsın

-
Aleykum selam fena değil sen nasılsın

İyiyiz şimdilik şükür ...
-
Arkadaslar stadyumu koltuk yapmadan vip yapsak nolur sknradan koltuk yapmamiz gerekirmi bir zarari olurmu
-
77800 olması için koltuk da yapman gerekir önce vip yapman zararına olur çünkü hem daha uzun sürüyor hem de daha az kapasite geliyor
-
Öyle bir şey yok üstad vip yapsan da ustune koltuk yapabiliyorsun
-
77800 olması için koltuk da yapman gerekir önce vip yapman zararına olur çünkü hem daha uzun sürüyor hem de daha az kapasite geliyor
Hocam gelisme amacli once koltuk yaptirmak daha mantikli geliyor yinede tesekkurlerÖyle bir şey yok üstad vip yapsan da ustune koltuk yapabiliyorsun
Saolun hocam teker teker koltuk basiyim o zaman -
İnşaat süreleri çok uzun bunlara bir ayar çekilse daha güzel olmazmı
-
Selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız
-