• Arkadaslar, banka para nasi geriye cekemiyor ya. yapmalari lazim.

taner beles para kimse kazanmiyor dogru diyorsun, fakat bu durum bildigin gibi degil.
    Araci gpay de paraniz kaliyor. gpay oyun istesin diyo, oyun sahibleri bize bisey gelmedi diyo.

Bi kac kiside bu daha oldu, bankaya gittiler yatirimleri geri cekdiler.

• Arkadaslar, banka para nasi geriye cekemiyor ya. yapmalari lazim.

taner beles para kimse kazanmiyor dogru diyorsun, fakat bu durum bildigin gibi degil.
    Araci gpay de paraniz kaliyor. gpay oyun istesin diyo, oyun sahibleri bize bisey gelmedi diyo.

Bi kac kiside bu daha oldu, bankaya gittiler yatirimleri geri cekdiler.

Adem bankayı gece aradım geri çekilmiyor dedi oyun sitesiyle görüşmelisiniz dedi

• para oyun sitesinde gitmemis demen gerek. Cünkü gercekden böyle.

neden cekilmiyor mus ne sacma, diger arkdasla yapti bunlari. Sonucda yanlis yapmis olabilirsin veya baska senin adina yapmis olabilir

• para oyun sitesinde gitmemis demen gerek. Cünkü gercekden böyle.

neden cekilmiyor mus ne sacma, diger arkdasla yapti bunlari. Sonucda yanlis yapmis olabilirsin veya baska senin adina yapmis olabilir

Parayı çekmek mümkün değil dedi ticket yaptım ödediğim dekontu gönderdim ama detaylı bir şekilde cevap vermediler daha

• Adem gerçekten oyun sahipleri ya açıklama yapıcaktı yada kapatıcaktı kredi kısmını düzelinceye kadar. Çoğu kişi mağdur oluyor böyle. Ben gündüz çalışıyorum bankaya gitmem imkansız. Müşteri hizmetlerini arıyorsun olmuyor diyorlar. Ne yapacağız biz öyleyse. Daha 1 ay olmadan aynı hesap kartıyla aldıgım kredi şimdi nasıl sıkıntı olur anlamış değilim.
    bu oyun sahipleri gpay denen şirketle anlaşınca böyle sorunlarda napicaklarını görüşmemişlermi.? Adem buna bir çare bulun. Gerçekten oyuna para kazandırıyoruz ama karşılığını alamıyoruz.

• sonuna kadar haklisin, fakat bilmiyorum.
    Bu konuda ben ,bizler bisey yapma imkanimiz yok. araci gibi siz bize , biz onlara.
    Ben sms ile gpay kapatilsin dedim yapmislardi.
    bu banka havalasi sorun yokdu neden böyle oldu bilmiyorum. Ama onuda kapattircam.
    Bu sizlerin magdur olmasi bizede terz.

Bu konuda ben ,bizler bisey yapma imkanimiz yok. araci gibi siz bize , biz onlara.
    bu banka havalasi sorun yokdu neden böyle oldu bilmiyorum. Ama onuda kapattircam.

Ne olacak şimdi adem banka parayı geri çekmiyor oyun sitesi mağduriyetimizi gidersin kredimizi yüklesin

Adem geri iade olmasın para ama kredimizi yüklesinler. Nesi zor anlamadım. Ticketta attım gerekli belgeyi ekleyip.