Bayram Turnuvası Süper Lig

• Selam hocam, öncelikle organizasyonun düşüncesi, kurulumu, harcanan emek ve tüm sponsorlarla beraber bu konuya olan katkınız için şahsım adına bu işin parçası olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bir diğer turnuvada bende taşın altına elimi koymak istiyorum, inşallah beraber yaparız bu sefer. Ve umarım bu süre zarfında oyuna yeni üyeler dahil olmuş olur ki, bu işin bir anlamı olsun, sürekli aynı kişilerin kazanmasınında bir anlamı olmaz çünkü :)

Simdilik bu turnuvaya bende basvurmak istiyorum.
    Menajer adı: aykutselcuk
    Takım adı: Under Stars Above Y'ALL

Simdiden tesekkür ettim hocam, kolay gelsin :)

• Selam hocam, öncelikle organizasyonun düşüncesi, kurulumu, harcanan emek ve tüm sponsorlarla beraber bu konuya olan katkınız için şahsım adına bu işin parçası olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bir diğer turnuvada bende taşın altına elimi koymak istiyorum, inşallah beraber yaparız bu sefer. Ve umarım bu süre zarfında oyuna yeni üyeler dahil olmuş olur ki, bu işin bir anlamı olsun, sürekli aynı kişilerin kazanmasınında bir anlamı olmaz çünkü :)

Simdilik bu turnuvaya bende basvurmak istiyorum.
    Menajer adı: aykutselcuk
    Takım adı: Under Stars Above Y'ALL

Simdiden tesekkür ettim hocam, kolay gelsin :)

Aleyküm selam , o ncelikle başvurunu aldım.

Iyi niyetlerin ve düşüncelerin için bende teşekkür ederim. Inş hayırlısı ile üstesinden de geliriz. Ben de senin gibi yardımcı olan herkese teşekkür ederim onların destekleri olmasa bu organizasyonu yapmam imkansız olurdu, inş da forum ve oyunun bir yerlere gelmesin de katkısı da olur da bir dahaki sefere sen dahil daha fazla yardımcı olacak arkadaşla daha fazla kişiye hitap ederek çok daha güzel organizasyonlar yaparız.

• Arkadaşlar kura çekilmiştir. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yarın Kızıltan (Murat Abi) müsait olduğunda turnuvayı kuracaktır, turnuva kurduktan sonra bana veya kendisine ulaşarak şifreyi isteyebilirsiniz.

Ayrıca bazı turnuvalar da yeterli sayıda başvuru olmadığından dolayı eksik kalan başvuruların doldurulması veya turnuvaya katılmaya hak kazananları turnuvaya katılmaması durumunda yedek üye de yok ise bu turnuvalarında dolması amacıyla yedek listesinde bulunan arkadaşlar arasında yeni bir kura çekerek aldıkları sıraya göre en üst ligden en alt lige kadar şansınıza hangi lig denk gelirse o ligin turnuvasına dahil edileceksiniz. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Son olarak hak geçmesin diye çekiliş sitelerinde kurayı çekmiş bulunmaktayım, yedek kaldığını kabul etmeyen veya kuranın adaletine inanmayan olursa ekran görüntüsü de aldım gerekirse gönderebilirim.

• Pharmasy1903 üstadım çok emeğin geçti. Çok teşekkür ederiz. Bir sonraki olacak organizasyonlarda da elimizden ne gelirse yardımcı olacağım. Amaç birlik ve beraberlik. Turnuvaya girmeye hak kazanan arkadaşlarıda tebrik ederim.

• Pharmasy1903 üstadım çok emeğin geçti. Çok teşekkür ederiz. Bir sonraki olacak organizasyonlarda da elimizden ne gelirse yardımcı olacağım. Amaç birlik ve beraberlik. Turnuvaya girmeye hak kazanan arkadaşlarıda tebrik ederim.

Allah razı olsun Ercan abi saolasın , valla baya yorup uğraştırdı ama herkesin canı sağ olsun ayrıca özellikle murat abi ve sizlerin yardım ve desteği olmasaydı tek başıma bunu yapmam imkansız olurdu bu nedenle bende sizlere teşekkür ediyorum, inş da sıkıntısız bir şekilde tamamlanır da amacımıza ulaşma konusun da yardımı dokunur.

• Üstadım tekrar eline , beynine sağlık. Bu tür oyun organizasyonlarını kurup, organize etmek, insanlarla devamlı iletişim kurmak , zaman harcamak her baba yiğidin de harcı değildir. Tekrar tebrik ederim seni. Ben herzaman yanınızdayım.

• Üstadım tekrar eline , beynine sağlık. Bu tür oyun organizasyonlarını kurup, organize etmek, insanlarla devamlı iletişim kurmak , zaman harcamak her baba yiğidin de harcı değildir. Tekrar tebrik ederim seni. Ben herzaman yanınızdayım.

Kesinlikle katılıyorum. Turnuva yönetmek bu tür organizasyonlar yapmak görüldüğü gibi kolay değil. Bide eskiden simülasyon turnuvası yapardık onlar daha zor olurdu. Biri ben geldim yoktu der diğeri ben de oyundaydim der :)