Bayram Turnuvası Amatör Süper Lig

• Arkadaşlar kura çekilmiştir. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Umıt721 in mevcut turnuvası bittikten sonra yukar da tarihler belirtildi turnuvayı kuracaktır, turnuva kurduktan sonra bana veya kendisine ulaşarak şifreyi isteyebilirsiniz.Ayrıca bazı turnuvalar da yeterli sayıda başvuru olmadığından dolayı eksik kalan başvuruların doldurulması veya turnuvaya katılmaya hak kazananları turnuvaya katılmaması durumunda yedek üye de yok ise bu turnuvalarında dolması amacıyla yedek listesinde bulunan arkadaşlar arasında yeni bir kura çekerek aldıkları sıraya göre en üst ligden en alt lige kadar şansınıza hangi lig denk gelirse o ligin turnuvasına dahil edileceksiniz. Umarım açıklayıcı olmuştur.Son olarak hak geçmesin diye çekiliş sitelerinde kurayı çekmiş bulunmaktayım, yedek kaldığını kabul etmeyen veya kuranın adaletine inanmayan olursa ekran görüntüsü de aldım gerekirse gönderebilirim.

• herşey güzelde 11 kişi arasından ilk mesaj atıpta sonuncu olmak harika bi his : ))))

Açıkçası en garip çekiliş bu oldu bende baktım ilk msj ve 9-10-11 yedek olmuş ama elden birşey gelmiyor hak geçmesin diye sıra ile herkesi yazıp direk çekiliş yaptım otomatik ne denk geldiyse artk. Lakin eksik turnuvalar için de yeni bir kura daha çekeceğim müsait olduğum zaman belki ona denk gelirsin

• herşey güzelde 11 kişi arasından ilk mesaj atıpta sonuncu olmak harika bi his : ))))

aslında ilk başta basvuruyu ben yapacaktım :) arac kullandıgımdan 5 dk ssonra basvuru yaptım bi baktım siz beden 2 dk önce yapmıssınız. aras kullanmasaydım benim yerimde siz vardınız:)

• Arkadaşlar turnuva ile alakalı bazı ufak tefek aksaklıklarımız olabilir, ama sonucu ulaşması konusunda sıkıntı yaşamayacağız, ayrıca turnuva ile alakalı bir sorun var ise bana yazabilrsiniz, son gunlerde iş yogunluğumdan gerekli vakti ayıramamıştım ama şu anda yapmam gerek bir konu olursa yardımcı olabilirim.

Turnuvada herkese başarılar dilerim, destek olan herkese tekrar teşekkür ederim.

Yedek üyeler arasında kura çekimi tekrar yapacağım hem bulundukları lige yedek olabilirler, hemde eksik olan turnuvalara girebilirler ve yedeği olmayan liglere yedek olabilirler diye 2 ci bir şansları olacak.